Nu trebuie sa o intebi asa.Deja este banala intrebare,, Vrei sa fi cu mine?,, Trebe sa vorbesti cu ea. Ii spui uite, eu te plac foarte mult si as vrea sa incercam sa fim un cuplu.Nu trebuie sa fi lingusitor sau cu chestii false si ieftine. Trebe sa fi tu si sa stii ce sa-i ceri. Bafta.
SImplu
Mai bine ii spui repede ca daca fata e frumoasa na poate ti-o ia altu
Salut-o intr-o zi pa mess, vbeste mai mult cu ea, si din senin asa ii zici ca e draguta si de trebuie si dupa ea zice faza cu mersi mersi, tu o intrebi ceva de geNu "ai vrea sa fii cu mine "
Daca spune da Mult succes, iar daca zice nu nu fi suparat ca Fete SuNt Multeee
Te'am salutat!
Offf iubirea asta. Daca nu ai curaj sa-i spui direct in fata atunci adreseazai-te pe internet. Spune-i pur si simplu ca iti place de ea si daca ar vrea sa fie prietena ta! Mult succes!
Ce dulce e iubirea, nu? cred ca ai putea sa bari apropo si sa o intrebi de ex ce parere are despre tine ca baiat, sau ceva de genu asta.si daca ti se pare ca raspunsul e in favoarea ta, continua pana ajungi sa-i pui intrebarea care te chinuie asa mult.Iti urez succes!
Banala poate, dar de ce sa nu-i spui direct in loc sa astepti 100 de ani?!
In cazul de fata nu ai alta solutie decat sa risti si sa castigi. poate te place dar nu ai de unde sa stii pana nu o intrebi tu cu gura ta, nu altcnva!
succes!
Medea multumesc de compliment, inca 2 - 3 cuvinte ea vb cu mine mereu, ma suna mereu chiar daca nu are minute o mai sun eu simte ca vrea sa vorbeasca cu mine
Poi mai intai afla daca te place
Daca te place e simplu.Pentru inceput poti sa te porti mai frumos cu ea decat te porti de obicei.De exemplu poti sa te oferi sa o ajuti la ceva(chiar daca nu are nevoie). Si alte gesturi frumoase. Iar dupa ce iti multumeste, poti sa ii spui ceva de genul:"Nu-i nevoie sa imi multumesti!te ajut cu cea mai mare placere."
Dupa cateva zile, printre toate subiectele voastre de vorba strecoara cumva vorba de ceva legat de voi. Apoi poti sa spui ce simti despre ea
Multa bafta
Uite am 15 ani eu am inceput sa ma combin de la 12 ani si iti zic asa de ziua indragostitilor dui un trandafir rosu, daca iti zice multumesc nare rost sa continui, daca te imbratiseaza a doua zii o intrebi daca vrea sa vina in parc cu tine dupa ore daca zice nu nu mai are rost so mai intrebi, daca zice da ii mai duci un trandafir in parc si acolo o intrebi.Eu asa am facut sper sa-ti fie de folos.Bafta frate.
Iara am uitat sati zic daca ii colega ar fi bine sa nu te combini pentru ca in clasa no sa poti sa vb cu nici o alta colega sati deschizi alte cali. O sa fi un catelus in lesa si tinut in casa fara sa alerge liber.
Va spun eu ca ea nu este gen alte fete care le stiti voi, o stiu foarte bine si nu se intampla nimic daca vb cu o fata, stiu asta de la un coleg care a fost cu ea Multumesc de sfaturi o sa incerc sa vad ce pot face si voi acorda Fundita cuiva