| andreea_4557 a întrebat:

Deci.am 13 ani si sunt la a doua tura a menstruatiei.prima data a fost foarte putin sange... dar acum trebuie sa schimb tamponul la fiecare 1-2 ore.am deja 3 zile si nu mai suport.ma patez orice as face.Mentionez ca cu o zi inainte am stat cu picioarele in apa fierbinte pentru ca eram racita.de la apa fierbinte poate fi cauzata menstruatia abundenta? nu-mi ziceti de ginecolog. funda

Răspuns Câştigător
| ѕოiℓε01 a răspuns:

Nu cred ca este din cauza ca ai stat cu picioarele in apa fierbinte de obicei asa este ciclul o data poate sa curga mai mult sau poate sa curga mai putin! Nu cred ca este cazul sa te ingrijorezi iar ca sa nu mai patezi hainele poti sa cumperi tampoane de noapte sau mai mari ca cele normale! Sarbatori fericite! pa pa.

5 răspunsuri:
| Ionut a răspuns:

Sunt baiat si nu ma pricep la asa ceva dar mai bine vorbesti cu mama ta, si sunt sigur ca stie care e cauza.winking

| A12NDRA a răspuns:

Pai ar trebui sa te astepti sa te tina cam 7 zile, poate mai mult.Nu nu de la apa fierbinte ai mai mult, asa este pentru ca esti abia a2-a oara. Sper ca te-am ajutat.Sarbatori fericite!

| Pissy a răspuns:

Asa e la inceputul menstruatiei. La 15-16 ani o sa se regleze. :*

| beatrice2 a răspuns:

Esti abia la inceput.asa e!:* o sa se mai regleze, crede'ma :*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Naspa cu fetele astea mai bine baiat ca n-ai nici o problema big grin