| ionut_6632 a întrebat:

Deci am 17 ani, cunosc o fata care am invitato de mai multe ori in parc si cand trebuie sa mergem intr-o zi, nu neam mai dus ca era preea frig afara si am ramas la comun acord sa nu mai mergem. Dar eu nu stiu daca fata chiar ma place, eu o plac maxim ne cunoastem de freo 6 ani, doar ca roata sa intorscryingcrying acum cativa ani ea era moarta dupa me dar eu prost. off! Vb.cu ea pe mess dar nu ma mai baga asa mult in seama cum ma baga acum cativa ani cand era moarta dupa me, acum sa intors roata, Acu asteptam sa fie o zi mai frumos. afara sa iesim in parc, de cate ori am chemat-o in parc a zis ca vine. DAR nu stiu DACA EA SIGUR MA MAI PLACEcryingcryingcrying daca m-am ai iubeste. off! off! eu ma gandeam cand ne intal.in parc sa ii zic totu' ca imi place f.muult de ea si ca vreau sa fiu cu ea, pe mess e urat sincer sa fiu, crd ca cel mai bine. e in fata, e altceva in fata, asa pe mess poate crd ca fac misto sau yoo stiu. Voi ce credeti? ma mai iubeste sad ma mai vrea? off, Ms.

8 răspunsuri:
| alllexaaaaa a răspuns:

Wow! un baiat care vrea sa vorbesca fata in fata cu o fata despre chestiile astea :o bravo! o fata apreciaza mai mult daca i se zic astfel de lucruri fata in fata. eu cred ca totusi te place fata... pentru ca daca nu te placea numai era de acord sa iasa cu tine mereubatting eyelashes deci cred ca ar merge ceva smug si daca te place nu inseamna ca vrea sa si arate. tu stii ca era innebunita dupa tine. poate vrea ca de data asta sa faca putin pe inabordabila. fii tu mai tupeist putin. deschide tu subiectul devil incearca! o discutie afara, in parc, unul langa altul... poate fii mai interesanta decat una la telefon straight face sau pe messstraight face

bafta la intalnire. poate iese ceva big hug *:*

| JaneEyer a răspuns:

Niciodata nu poti fii sigur dect daca intrebi.Eu sunt fata.Asa mi s-aintamplat si mie...De cativa ani ma roaga un tip sa fiu cu el, ma placea la nebunie.Acum eu il plac la nebunie si nu stiu daca el ma mai place.Nu i-am spus nik.Nu prea am curajsad. Dar tu nu fii ca mine si fa-ti curaj sa o intrebuiwinking. Sper ca te-am ajutat.Multa bafta.

| Alle15 a răspuns:

Stii eu cred ca inca mai site ceva acolo pentru tine, presupun! Dar si tu ai gresit acu cativa ani! Nu stiu sigura daca te place 100%! Dar macar intreabo.Stii vorba accea:"intrebarea moarte n-are"!

Bafta!

| cosmin_6815 a răspuns:

Bai frate e pierdua toata relatia voastra daca nu ai stiut ce si cum sa-i faci cand a fost momentul acum este in zadar succes la alta. deci incodata uit-o ca nu mai are rost bafta

| Carmen a răspuns:

De ce nu va duceti la o cofetarie, la un suc?

| Muppet a răspuns:

Eu cred ca te mai place... Ceva asemănător am pățit eu cu prietenul meu actual.Ne cunoșteam de mai mult de un an și el ma plăcea foarte mult și ma tot invita în oraș dar mereu intervenea ceva.pana când nu prea am mai vorbit dar apoi m.am hotărât sa iau eu inițiativa și am ieșit și acum ne iubim foarte mult.Deci continua sa vorbești cu ea și chiar dacă nu te mai place cucerește-o din nou. E foarte simplu dacă zici ca era moarta după tine.big grin

| LolikShikariBlondeGirl a răspuns:

Pai in parc?!hee hee ai 17 ani totusi, cheam-o si tu in oras, intr-un bar, club ceva:d poate ca nu ii place ideea! Si asa o sa ii si dai de inteles ca ai intentii mai serioase.Fi mai hotarat si spune-i ce ai de spus sa nu fie prea tarziu iar daca nu. hmmm asta e!:* mai sunt feteeee! succes

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Problema ta este ca nu stii sa scrii romaneste!