Pai daca tot o faceti in caz de orice cumpara-ti pastile de contraceptie ca sa nu ramai insarcinata si in rest vedeti voi(se iau fix dupa ce ati terminat treaba)ca sa zic asa)
Tu de ce te duci la vanatoare fara pusca?
Ti-e frica, ti-e frica, dar nu faci nimic sa te informezi corect.Prezervativul nu te apara numai de boli, ci si de o eventuala sarcina, penetrarea va fi mult mai comfortabila...Si,in afara de asta, un amanunt.Cat timp ti-e frica, nu esti pregatita, sa stii.Asemenea hotarari nu le iei in mod superficial!
Sper sa nu apari si tu cu intrebari disperate,ce e perioada fertila,sunt insarcinata, ce e pastila de a doua zi!
Regret, dar te sfatui sa astepti.Pregatita nu esti, sexul nu inseamna numai placere, ci si responsabilitate.Altfel,nu te deosebesti cu nimic de mucoasele de 14 ani care ar vrea, dar le e...frica!
Nu trebuie sa se termina ca sa ramai gravida. Eu spun ca risti mult. Ori folosesti prezervativul(nu se rupe daca e de calitate nu din ala la 2 lei cutia) ori te duci la planning sa iti dea anticonceptionale. Nu stiu de ce va bagati in sex sa stiti macar chestiile elementare. El e mic, deci desi spune ca nu va ejacula in tine s-ar putea sa-ti faca o mare surpriza. Si pe langa asta, de unde sti tu unde a umblat inainte de tine, de unde sti ca n-are vreo BTS? Poate vi se pare un chin sa va protejati ca "e mai bine fara plastic", exista alternative, fara protectie nu se poate, sau se poate dar sa vedeti durere cand te trezesti cu un bebe in burta si trebuie sa faci avort ca n-ai cu ce sa-l cresti. Jucati-va cu focul dar va veti arde sigur.
Da Lacramioara. Simte inainte sa-si dea drumul. Iti poti da seama si tu.Respira mai rapid, transpira mai tare.
Sa nu faci cu prezervativ, ca dupa aia vi sa te plangi pe forum ca daca nu cumva ai ramas gravida.Ce lume...de unde veniti fratilor? Faceti echipa de fotbal
Daca se intampla ceva, trebuie sa cumperi pastila de a 2a zi, de la farmacie (50-70 ron), in max 72 ore trebuie administrata de la act, cu cat mai repede este administrata, cu atat mai eficienta, dar sunt si dereglari in ciclu' si riscuri minime, asa ca mai bine cu decat fara. Sfat-ul meu, folositi prezervativ, nu e chiar asa riscant.
Se intampla cazuri fiind prea excitat sa nu simta cand isi da drumul...
Deci e cam riscant fara prezervativ sa o faceti pentru prima data.
Folositi prezervativul!
In primul rand esti cam tanara pentru ati incepe viata secxuala dar asta nu e treaba mea. In al doilea rand de ce nu vrei sa o faci cu prezervativ? E mai bine asa pentru ca altfel risti sa ramai insarcinata sau chiar sa contactezi anumite boli.
Deci...si eu am trecut printr`o chestie foarte asemanaroare eu spun ca sa faci pasul asta daca el poate sa se abtina nu e nici o chestie.deci rupe`te
Pentru ca din cate stiu eu exista sanse mari ca atunci cand te dezvirginezi sa se rupa (prezervativul).si decat sa`si insist pe intrebarea daca se poate abtine sa nu isi dea drumul.mentionez ca si el are tot 17 ani
Alecsa. mersi pentru raspuns. mi se pare cel mai bun.dar eu auzisem ca pastilele alea nu se iau dupa actul sexual ci regulat.
Mai fratilor ziceti mi doar daca simte sau nu cand isi da drumul! ca nici el n.o fi prost sa isi dea intentionat
George0197 întreabă: