Deoarece va lipseste informatia elementara aproape toti va panicati in mod inutil, fiind convinsi ca ar putea exista automat posibilitatea aparitiei unei sarcina uneori doar prin simpla atingere a penisului de vagin sau chiar himen. De asemenea majoritatea considerati ca este suficient ca penisul sa penetreze vaginul indiferent de data/momentul ciclului menstrual si este suficient ca penisul sa aiba pe el chiar si acel lichid preejeculator pentru a apare o sarcina. Cu totii uita insa faptul ca o noua forma de viata poate lua nastere doar prin fecundarea unui ovul care se poate realiza intro perioada cuprinsa intre 1 si 6 zile din cele 28-30 ale unui ciclu menstrual mediu. Posibilitatea de a ramane insarcinata poate exista DOAR intr-un singur caz si anume : numai DACA femeia este in PERIOADA FERTILA, indiferent de modul prin care ajunge sperma in vagin sau in ce cantitate. Spermatozoizii existenti in sperma respectiva, trebuie sa intalneasca in mod OBLIGATORIU un OVUL VIABIL pentru ca fecundarea acesteia sa devina posibila/realizabila in vederea producerii unei sarcini. In concluzie daca sperma ajunge in vagin in afara perioadei fertile formarea unei sarcini devine IMPOSIBILA. Producerea unei sarcini se poate asemana cu prepararea (daca vrei sa mananci) unei papare/omlete/rotote, aceasta nu se va putea realiza punand doar ulei in tigaie, fiindca mai este neaparat nevoie de inca ceva, si anume ingredientul principal, trebuie sa ai macar un OU. Tot asa este si cu sarcina, pe langa sperma este obligatoriu sa existe un ovul. Multa sanatate.
Buna
Risc este mereu cand faci sex, mai ales daca este si fara prezervativ.
Dupa 14 zile fa un test de sarcina.
La cat de agitati sunteti si dornici de sex, imediat isi face aparitia si o sarcina.
O seara buna
Daca esti in peroada fertila atunci cand te penetreaza si apare lichidul preejaculator, este posibil sa ramai gravida.
Se poate intampla, dar foarte rar din ce am citit pe 'ici 'colo. Gasesti tot felul de site-uri care trateaza problema asta.
Personal nu cred ca se pune problema de sarcina, dar o sa te chinuie paranoia pana la proba contrara. Amin
Adevarata rau faza cu paranoia. Adică tot impresia asta, dar nici nu stiu de ce mi-a venit... Dar totuși. Sper sa fie cum spui tu si sa nu fie vorba de o săraca, pentru ca pe bune, as fii ca si moarta având in vedere ca sunt destul de mică si nu imi doresc un copil acum + ca eu sunt si împotriva avorturilor...
Da, stiu, ar fi o situatie nasoala, daaar, sustin ceea ce am zis.
Sanse minime.In caz de surprize un avort te costa cam 150 - 250 ron si ai scapat
Ce idiot... Un baiat adv care te iubeste nu va face vreo prostie de genu asta niciodata!