Bună!
Înseamnă că te simpatizează şi ceva se-ntâmplă cu dânsa, atâta timp cât ţi-a spus asta. Eşti pe drumul cel bun, iar sfatul meu este să continui aşa.
Încet, dar sigur.
Ai răbdare cu ea dacă într-adevăr o placi şi arată-i ceea ce simţi, nu doar prin vorbe.
Să ai parte de o sâmbătă frumoasă!
Atatea raspunsuri frumoase..nu stiu pe care sa-l declar castigator.dar mai am o problema. oare nu intru in friendzone? ( doar prieteni? )
Deja esti in friendzone.
Depinde de voi daca depasiti ''zona'' asta!
Spune-i, vreau sa te *** si apropie-te de ea, daca se da in spate uita de ea.
Probabil are un sentiment de atasament fata de tine. Eu as zice sa mai lasi putin timpul sa treaca sa vezi cu adevarat ce vrea ea si ce vrei tu. Ar fi foarte dragut daca v-ati intalni o data cand puteti pentru a putea comunica mai altfel.
Lasă discuţiile pe facebook.
Ori vă întâlniţi, ori nu mai vorbiţi.
Atâta timp cât nu v-aţi întâlnit deja, înseamnă că unul din voi nu prea vrea asta. Sau poate nici-unu.
Ai rabdare, sa nu faci ce fac alti. Fii un gentalman si vezi ce vine. Dar, ai grija de ea, fa-o sa se simta bine, complimenteaz-o tot timpul si intalniti-va.
Ai rabdare cu ea, intalniti-va neaparat fata in fata si vorbiti, eu iti spun sincer ca o sa mearga acuma e asa numai din cauza ca pur si simplu nu v-ati vazut bafta