| ASDHFQWHW a întrebat:

Deci am asa o problema, ma intilnesc cu o fata ambii degraba implinim 17 ani, am avut primul sex cu ea, la inceput credeam ca eu la ea sunt primul, dar dupa prima data nu am vazut nici singe nimic, era foarte intuneric, eu am aflat de la ea ca nu sunt primul la ea, si ca a mai avut cu fostul sau prieten care este cu 2 ani mai mic decit ea, pe mine ma atinge faptul ca eu nu sunt primul la ea ca in ea a mai fost cineva, ma doare tare, nu stiu ce sa fac, eu o iubesc pe ea, si ea pe mine, dar cind imi aduc aminte de acest lucru, ma doare inima

Răspuns Câştigător
| neutrino a răspuns:

Daca vei continua sa ai asemenea pretentii absurde de la o fata, atunci risti sa ramai singur si sa te imbolnavesti de inima. Mai multe persoane onorabile de pe acest site, sfatuia cu buna credinta pe cineva care avea aceleasi probleme ca si tine, ca un barbat nu trebuie sa-si puna astfel de probleme legate de bogatul istoric al unei femei, ci sa se bucure ca el este ultimul acceptat de ea. Frumoasa perspectiva, dar reala!

3 răspunsuri:
| Alcyon a răspuns:

Mai gasesti virgine numai la gradinita. Acum toate se ard inca din generala. Ce sa-i faci, daca parintii n-au timp de ele, sa le educe. Nu te mai consuma din cauza asta, ca nu merita.

| Angeln a răspuns:

Daca o iubesti, nu o lasa...voi vreti fete virgine.dar ea cand a facut cu tine te.a intrebat daca ai mai avut relatii sexuale? poate ca nu... poate ca ii pare rau de ce a fost si daca te iubeste, o sa se pastreze numai pentru tine.

| cristimihailov a răspuns:

Tu ce alegi? Sa fii fericit sau sa iti urmaresti dogmele tale mai ciudate?

Gandeste-te la bancul de pe net:
Tu nevasta, este adevarat ca ai avut mai multi barbati inainte sa te mariti cu mine?
- Mai barbate! Mancare buna ai?
- Am!
- Haine curate ai?
- Am!
- Aseara ti-a placut?
- Mi-a placut!
- Da' alalta-seara ti-a placut?
- Si inca cum!
- Pai cum crezi tu ca se invata toate astea, la fara frecventa?!