| InYourMind a întrebat:

Deci am auzit ceva f șocant de la o prietena de ale mamei în seara asta când discutau la cafea în bucătărie și eu eram în living ca na sunt separate de hol și cum ele vorbesc mai tare se aude. In fine deci am auzit ceva ce m-a șocat, adică nu înțeleg complet cum se poate întâmpla asta și dacă e adevărat, dar dacă e adevărat atunci am o problema mare mare de tot crying
Deci prietena asta a mamei cu care se știe din liceu și care știe multe lucruri, adică orice vrei sa afli apelezi la ea, a venit în seara asta ca sa discute și eu eram pe telefon și la un moment dat am auzit-o pe mama zicând tare, VAI DAR CATA DREPTATE AI, DECI NU CRED CA FIICA MEA O SA AIBA PROBLEMA ASTA, E O FATA F CUMINTE, AM ÎNCREDERE ÎN EA și atunci m-am prefăcut ca folosesc telefonul ca sa nu bănuiască tati care era cu mine în living ca de fapt le ascult discuția și după prietena asta a ei a zis ca fetele care nu fac sex mult timp sau deloc pana la vârste adulte au probleme, dereglări hormonale, iau în greutate, au probleme cu capul, nu se dezvolta cum trebuie, devin asociale și ca alea care fac prea mult gen mai mult de o data pe zi fac cancer și au probleme cu ciclul mai târziu și îmbătrânesc mai repede și li se întinde pielea și apar riduri devreme, apar vergeturi, fac celulita.
Deci nu pot sa cred ca asta e adevărat, adică eu cu iubi o facem de 5-6 ori pe săptămână dar nu în zile consecutive adică, de 2-3 ori pe zi în weekend și acum na am început sa am celulita de vreo 2 ani și ciclul să-mi întârzie câteva luni pe an 3-4 zile și acum sunt speriata ca dacă pățesc tot ce zice ea. Eu îl iubesc pe iubi și el ma iubește f mult și nu vreau sa renunț la el sau la sex dar nici nu vreau sa pățesc ceva crying
Mami nu știe ca eu în weekend cat stau la iubi nu facem doar temele, ea știe ca eu încă sunt virgina și ca doar m-am sărutat cu el și nu știu ce sa fac dacă afla, adică nu ar avea cine sa ii zică dar nu știu poate își da seama crying
Am auzit de la colege ca dacă faci sex des ți se modifica mersul și eu n-am observat asta dar îmi e frica ca dacă vede mami nu știu ce-mi face, adică știu ca poate îmi ia telefonul, laptopul ceea ce pentru mine e un dezastru, eu nu pot sta fără telefon, e viata mea crying
Sunt speriata, nu știu dacă ceva din ce a zis prietena mamei e adevărat sau nu, dar nu vreau sa pățesc ceva, ce sa fac help crying

11 răspunsuri:
| Eireann a răspuns:

Astea sunt mituri, fara nici o baza stiintifica. Celulita si intarzierea ciclului au alte motive, nu frecventa actelor sexuale. Si nici mersul nu se modifica. Trebuie sa iti iei informatiile din alte surse, nu o discutie auzita intre maica-ta si o prietena. Cauta pe internet, vorbeste cu un medic, citeste o carte despre fiziologia aparatului reproductiv.

Răspuns utilizator avertizat
| Eduard196 a răspuns:

Nu există. Astea sunt prostii

| Willis a răspuns:

Îți vezi de treaba ta, și nu exagerezi cu ceva.
Totul cu măsură, până acum se pare că ești bine.
Ce ai, îți cauți nod în papură?

| Adolf8 a răspuns:

Pune burta pe învățat, de baston ai timp destul. Multă sănătate!

| InYourMind explică (pentru Adolf8):

Haha acus termin școala laughing