Cum pentru ce sa mai traiesti? Mergi inainte, nu s-a terminat viata la o femeie, ce naiba ai? Sunt n alte femei pe lumea asta. A facut asa ca s-a distrat cu tine, tu nu mai aveai ce sa te duci iar cu ea cand stiai ca mai era cu doi inainte. Nu am inteles de ce te-ai batut totusi. Ce a fost in mintea ta? Deci fruntea sus si traieste viata mai departe si o sa ai alta gagica.
Batai cu 15 insi ca in filmele cu Van Damme while...
în 20 Mai | Moiaer a întrebat:
Am o problema. Eu sunt scund si am 13 ani si atunci cand alerg obosesc extrem de repede. Eu ies afara ma joc alerg dar tot obosesc f.repede. Ma poate ajuta cineva?
Intenția ei a fost să se folosească de tine nimic mai mult, când s-a plictisit...adios, asta atunci, iar acum știind că îi făceai pe plac mereu fiindcă o iubeai, ai pus botul din nou la căcaturile ei, și-a bătut joc de tine cu stil, probabil tot din plictiseală că de, așa-s jegurile de oameni.
Toate astea fiind spuse trebuie să înțelegi că ea e o jigodie și să încerci să treci peste, da, ești trist, cine nu ar fi, știind că o iubeai și ea te-a luat de fraier, doar ea a zis, nu?
Lasă ''nu știu pentru ce mai trăiesc '', sunt multe alte lucruri în viață care te-ar putea face fericit, nu e sfârșitul lumii
Tu alegi, rămâi la stadiul ăsta de încă o mai iubești sau treci peste și găsești alte lucruri importante de făcut.
Fă o alegere bună, nu fi imbecil.
HappynewCenusa întreabă: