| Andreeaaaaaaa a întrebat:

Deci, am avut un iubit care il iubeam enorm de mult si inca il mai iubesc, prietenii mie au niste glume foarte proaste daca se enerveaza pe o fata ii pune capul la pl iar el va dati seama cum sa simptit fiind de fata si la suparat foarte tare si s-a cam racit de mine si ne-am desp apoi iar ne-am inpakat si apoi peste 3 zile iar ne-am desp ca a zis ca numai merge dar de fapt numai merge pentru ca noi de obiceo stateam dupa ore vreo 2, 3 ore afara unde acolo ne tineam de mana, ne srt, etc si acum nu stiu ce sa mai fac pentru ca il iubesc enorm si sunt sigura ca si el mai tine la mine dar nu stiu trage-ti va rog o concluzie de aici si spuneti-mi un sfat, o parare va rog mlt! multumesc:X

5 răspunsuri:
| wildthing a răspuns:

Ce sa faci? Iti spun eu...sa nu-i mai lasi pe "prietenii" tai sa iti puna capul la poola. rolling on the floor Asa ceva, eu nu am auzit in viata mea! Dar eu zic ca tot e bine, pentru ca ar fi putut sa iti puna capul la coor si sa dea si vreo bashina. rolling on the floor Sa paralizez de ras si mai multe nu. Cum mah, sa te puna cu capul la poola?!

| RXN a răspuns:

Sincer, nu stiu ce fel de prietenie e aia dintre tine si aia, din moment ce arata atata respect incat fac gesturi de badarani.Mai aiurea e ca tu le permiti, in loc sa le spui ferm sa inceteze.
Referitor la prietenul tau, comunicarea e solutia.Trebuie sa vorbiti la modul serios si sa va lamuriti in legatura cu problemele si relatia voastra.

| Georgiana05 a răspuns:

Eu in locul lui nu m-as mai fi impacat cu tine! Ti-as fi dat o palma si pa! Doamne, cat de nesimtita sa fii sa ii mai ceri inca sa fie cu tine? Dar daca el ar pune-o pe una cu capu' la pl, sau sa bage el botu', cum te-ai simti? Ganditi ma cand faceti un lucru, si ganditi-l cu capu', nu cu curu'.

| lila_1550 a răspuns:

Pai persoanele pe care tu le numesti prieteni nu sunt prieteni pentru ca daca ar fi te-ar respecta, asta in primul rand.chestia este ca este greseala ta pentru ca o permiti.acum daca as fi barbat, si eu ti-as da viteza...pai daca astazi te pune cu capul la pl? maine ce te-ar f...in fata mea nu? eu asa as gandi.invata intai sa te faci respectata si dupa aceea cere prietenului tau sa te respecte si sa ramana cu tine.

| CrazyTeenager a răspuns:

Aha si deci prietenii tai pot si sa ti-o traga, tot asa in gluma ...si in gura.si tot asa ca o gluma sa te si ****. deci clar.respectate fato.