Afla in ce fel te iubeste. daca te iubeste ca amic, fiti amici, daca te iubeste ca prieten/iubit, iubeste'o si tu pe ea asta daca o placi, bineinteles
Imi pare sincer rau pentru tine.stiu exact cum te simti.
Cel mai bine ar fi sa lamuriti situatia. Cheam-o intr-un loc unde sa fiti singuri, si explica-i sincer cum te simti si care este parerea ta despre comportamentul ei.
Daca tine cu adevarat la tine, va intelege si va incerca sa caute o solutie. Daca nu, va gasi o scuza.
Orice-ar fi, daca v-ati iubit, intotdeauna veti reveni inapoi de unde ati plecat.
Sper ca te-am ajutat.
Acel "te iubesc" a fost sincer pentru ca a fost spontan.
Poate s-a referit ca te iubeste ca prieten nu ca iubit
Atunci, acum 2 luni, a vrut doar o aventură de-o noapte.
Acum, poate vrea ceva mai mult.
Dacă şi tu vrei ceva mai mult, dă curs invitaţiei, dacă nu, nu.
Nu o să fie nici pe departe ultima dată când ai să te culci cu cineva neavând sentimente. Dacă ţi-a plăcut, mergi înainte şi vezi-ţi de treabă.
Succes.
Bună.
Stai de vorbă cu ea pe un teren neutru fără să faceți sex și vezi ce se întâmplă!
Pa, pa.
Imi pare rau ca iti zic asta dar fata e o curva tea folosit doar pentru s. x sau sa se laude ca vai doamne ce ati facut voi doi... nu are rost sa mai incerci... fundita
Inteleg cum te simti, iar motivul pentru care te-a evitat e evident. Ea, dupa acea noapte s-a simtit mai sigura pe ea probabil, de aceea a simtit sa te sarute, si dupa cateva zile bune de autoevaluare, de asi pune intrebari ei insasi, de a se tot gandi ce sa faca, si-a dat seama ca tine la tine. S-a speriat, aici motivul pentru evitare, iar ca sa nu sufere in tacere, si sa termine ori prin bine, alegand sa iti spuna cu pretul de a risca sa nu fie asa si pentru tine,(si totusi asa te-ar fi uitat), a ales sa-ti spuna, cu gandul ca asa o sa se elibereze.
Sper ca ai inteles ceva din aberarile mele.
Cert e ca nu a mintit cand ti-a spus.
Succes!:*:*
Nu poti sti ce e in mintea ei. Pot doar presupune Gandeste-te. ca poate acea noapte a schimbat-o... si si-a dat seama ca simte ceva pentru tine. Poate este si ea in dubii acum si nu stie ce sa faca, de asta evita. Intelege-o! Si pe cei care vad ca o tot judeca si critica pe aici. cu ce drept faceti asta? o cunoasteti?!
GabrielGB întreabă: