| iorocking a întrebat:

Deci am cunoscut o fata de mai mult timp dar nu vorbeam numai ne salutam, iar acum a inceput sa imi placa de ea, mergem la aceeasi scoala si in fiecare pauza mergem in acelasi loc, eu merg cu colegii mei care mergeau de mai mult timp acolo, iar ea tot cu cativa colegi. Am inceput o conversatie cu ea acum 3 zile si a mers bine, am vorbit in fiecare zi azi ieri si alaltaieri dar acum nu mai stiu ce sa vorbesc cu eaaa.....am vorbit despre multe chestii iar acum nu mai stiuuuu ce sa ii scriu sau ce sa vorbesc cu eaaaa...
DAU FUNDAAAA VA ROOOGG

4 răspunsuri:
| stark47 a răspuns:

Nu trebuie sa ai o discutie pe un subiect academic.
daca tie iti face placere sa discuti cu ea, poti vorbi de la cum si in ce fel creste iarba pana la dinamitatea unui asteroid.calmeaza-te,lucrurile aste vin natural.nu cred ca tu poti vorbi doar despre 15 subiecte cu cineva(cam atatea pauze sunt in 3 zile de scoala nu>?)

| neutrino a răspuns:

Incearca si povesteste-i, in serial, despre interesanta ta viata si cu siguranta ca vei avea un mare succes.

| ywar a răspuns:

Pai ce experienta de viata ai tu mai tzaca ca sa povestesti? Vezi-ti de scoala.

| georgebreazu a răspuns:

Salut
Este suficient doar de o privire pentru a realiza daca fata respectiva te place, incearca sa abordezii domenii interesante despre viata,filme, muzica, arta, sport
Iubirea nu are voce, doar suflet

Noroc