Rabdarea este o virtute. Adesea traiesti cu impresia ca persoana pe care o iubesti la momentul respectiv este "the one", dar nu intotdeauna este asa. Cunoaste-l mai bine si vezi cum se comporta cu tine pentru ca desi suna frumos, niste cuvinte dulci aruncate uneori nu au nici o valoare. Diferenta de varsta e semnificativa doar pentru momentul actual, daca veti avea o relatie de durata... cei 5 ani care va separa nu inseamna nimic.
Nustiu daca 20 cu 15 se leaga, dar oricum trebuie sa fii precauta din toate punctele de vedere.
poate ca se comporta frumos cu tine doar pentru o chestie sau prea te place sau vrea distractie.Deseori nu conteaza anii, dar sfatul meu e sa ai grija. Succese! pa.
Cred ca cel mai ok este sa vorbesti cu el, deschis. Tu esti inca un copil, deci nu te ambala prea tare. Sa fii cu un baiat de 20 de ani, avand in vedere ca tu ai doar 15, nu cred ca e foarte ok, pentru ca tu nu esti inca maturizata. Imi pare rau ca nu este un raspuns afirmativ pentru tine, dar trebuie sa fii realista, desi la varsta ta nu se poate pune vorba de o relatie seriosa. Tot ceea ce vrei tu sa traiesti, sunt experiente.
Ei trebuie sa ii raspunzi cu aceeasi raspunsuri daca vrei sa aflii sarutate cu el daca incerci sa te tragi foarte lent iar el nu vrea sa te lase sa pleci atunci inseamna ca te iubeste dar daca nu atunci se foloseste sau altele...
Scz eu mashi desparti de el fiindca sunt sigura ca isi bate joc de mine si apoi nu o s maiam nici prieten si cea mai buna prietena a mea nu o sa mai aiba incredere in mine in vechi chiar daca iai fake orice o sa sp ca tea ieratat dar... acolo undeva ea nu va sterge asta nici odata iti sp sa nu mai fii cu el
beausingurlamasamea întreabă: