| byby_5696 a întrebat:

Deci am cunoscut un baiat, mai mic ca mine cu un an dar el e foarte afemeat, si mereu ma prinde la liceu(sunt a 11) si ma pupa in baie, da el are prietena, si pemne stie cum ma cheama da de prietena lui habar nu are, mereu face asas, cand sunt suparata pe el, vine cu ea la mine si se pupa in fata mea, mi-a facut multe avansuri, si eu sincer am inceput sa il plac, dar ce sa fac? bine cu toate ca si eu am prietenbig grinRusinica miecrying

6 răspunsuri:
| Alexander21 a răspuns:

Nimic,life goes on.Sunteti inca tineri, nu e prea tarziu niciodata sa distrugeti relatiilebig grin

| Gabriiella a răspuns:

Si eu am fost pusa in aceeasi situatietongue. Sfatul meu?! NU te baga, o sa devina prea complicatbatting eyelashes Ai grija, nu dezvolta sentimente pentru el, tot tu vei suferiii. E clar, tipul nu stie ce vrea thinking
Insa daca continua asa, spune-i-o in fatathinking!
Sper ca te-am ajutat, pupiii:*

| zuzu_2463 a răspuns:

E chiar frmsbig grinImi aduce aminte de mine si fostul meu prietenbig grinEl avea o prietena si la liceu profita ca nu e ea in zona ma saruta ma lua in brate ma ducea in baielaughingAsta e trebuie sa mergi mai departe, Daca il placi spune-i.Si daca facee chestile alea inseamna ca si el simte o atrcatie; x! Succes

| DenisaAbdn a răspuns:

Si tu ai prieten si el are prietena, dar va sarutati in baie. Da, rusinica voua.Si deci stie cum te cheama, ha? Mare lucru sa stii.

| Aleqa a răspuns:

Pai,tu stii ce simti nu noi.Tu sti ce vrei,nu noi. Daca tii la prietenul tau, stai cu el. Daca ti la acel baiat, desparte-te de actualul si spune-i baiatului.hee heeBafta!:*

| Lisadream a răspuns:

Eu cred ca baietasul are chef de joaca si nu o sa se opreasca prea curand la o singura fata.