anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Deci am facut sex cu o fata, e draguta sanatoasa. m-am protejat dar inainte de asta s-a frecat de penisul meu. dupa 3zile am obs ca aveam iritatii si bubite pe penis si in jurul lui,ce s-a intamplat? Avea herpes, am luat si eu? pls raspundeti serios, dau funa

Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Ai luat o boala cu transmitere sexuala de la ea, posibil herpes sau candida. Fata nu era deloc sanatoasa, ba chiar foarte bolnava. Trebuie sa mergi la medicul dermatovenerolog pentru tratament, sa-ti faci o analiza de sifilis, iar peste 6 luni analize pentru HIV, HPV, virus hepatitic B si C, fiindca cel mai probabil este sa fi luat mai multe infectii, nu doar una singura.

5 răspunsuri:
| Azµre a răspuns:

Dacă avea herpes da l-ai luat, herpesul genital îl poți lua și cu prezervativ, în cazul acesta te protejează doar 30%. Iei de la farmacie Aciclovir și îți dai pe gland. Baftă.

| stpu a răspuns:

No, da' ti-am zis sa nu-i lasi pe prietenii tai sa-si bage cariciul in papusa ta de plastic ca pe urma iei tot felul de boli laughing

| SakonSIUkon a răspuns:

Ai facut un sex sanatos..asa se zice acum ca s-a frecat de el...penisul a dodobandit acele "malformatii" din cauza faptului ca i-a fost scarba...

| forsaken99 a răspuns:

Pai ai zis ca e sanatoasa daca are herpes cum e sanatoasa?

| Tilicomanda a răspuns:

Mersi frumos la toti!