| Andr3y_7637 a întrebat:

Deci:Am fost cu o fata si am tinut la eafoarte mult. Dar ne-am despartit prosteste. Iar timp de o saptamana n-am vorbit timp in care fata s-a combinat cu altcineva din cauza prietenilor sai.Acuma faza e ca ea inca mai tine la mine si eu la ea.Intrebarea e:Merita sa o astept pentru ca de acel baiat nu poate sa se desparta in cel putin 1 luna. N-as vrea sa fiu roata de rezerva dar nu vreau nici sa o pierd...Va rog ajutati-ma... Dau fundita:X

Răspuns Câştigător
| FataCuChitaraMun?ilor a răspuns:

De ce nu faci şi tu ceva pentru a schimba situaţia?/Ai de gând să stai cu mâinile legate, în timp ce ea stă lângă un băiat pe care nu-l iubeşte?/Ajut-o tu/Să rămână lângă tine/Dacă eşti bărbat, dă dovadă de maturitate şi fii stăpân pe situaţie/Ajut-o să plece de lângă el/Cum poţi pretinde că o iubeşti, dacă nu faci nimic pentru a schimba cursul lucrurilor?/Dacă într-adevăr o iubeşti, nu mai pierde timpul aiurea/Luptă pentru ea/Pentru sufletul ei/Nu privi cum se îneacă în prăpastia suferinţei/Succes!

8 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Daca s-a cuplat cu ala acum astepti sa se desparta de el...si daca ii merge bine in relatie ce faci iti dai cu capul de pereti, lasa basmele si traiesteti viata ca mai sunt fete pe pamant

| Crisu a răspuns:

Pe bune? Chiar crezi ca merita? De ce nu poate sa se desparta timp de cel putin 1 luna? Asa de greu e sa spui "Nu mai vreau sa fiu cu tine"? E treaba ta ce vrei sa faci, dar te umilesti. Nu o astepta, pleaca mai departe ca sa vada si ea cum e.

| thereforyou a răspuns:

Ai si tu putina demnitate. Cum poti sa gandesti asa? Gaseste-ti alta fata. Oricum asteptand-o, iti vor murii sentimentele pentru ea si tot la alta vei ajunge.

| MinnieHaha a răspuns:

Poi...Nu ai spus motivul pentru care nu se poate desparti de acel tip dar nici nu conteazaoh go on
Ideea este ca la aceasta intrebare doar uh poti raspunde!
Ce spui?
Crezi ca o iubesti atat de mult inkat sa o astepti?
Sau crezi ca totul s-a terminat si ca nu mai exista nici o sansa?
Eo as alege prima varianta pentru ca atata timp cat o ube, lupta pentru ea!

Sper ca am ajutat!

| Mihai_3850 a răspuns:

Şti e prostesc cea făcut ea, dar ai suferit o data şi sunt singur că nu e prima oară cind ai suferit din aşa motive. Nu ar fi mai bine să suferi o dată şi gata decît să suferi în fiecare lună sau săptămînă. De data asta înpăcaţivă. Şi vai vedea că dacă totul merge prost şi tu nu mai ai încredere în ea aşa cum aveai înainte. Sau spune-i să aleagă între tine şi el.

| Mihai_3850 a răspuns:

Problema e că ai suferit şi sunt sigur că nu e prima oară cînd ai suferit din cauza astîfel de chiesti. E mai bine să suferi o dată şi gata decît să suferi în fiecare lună sau săptămînă. Acuma înpăcaţivă, sau spune-i să facă alegerea între tine şi el. Totul e trecător.

| NCL a răspuns:

Pai buna dimineata:* dc sa nu se poata desparte eee pentru iubire faci orice. tu daca chiar tii la ea asteapt. o dar. prb e ea tine la tine asa mult inkat sa se impake cu tine peste o luna? daca ramai de fraier? parerea mea e te comb si u cu alta si poate iti va fi mai bine cu ea. poate tipa a zis ca nu se poate desp decat peste o luna. poate incearca sa te indeparteze pe tine. nah sad sper sa nu te fi suparat asta e parerea mea. funda?big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Du-te mai departe sunt destule pe pamant esti barbat sau femeie trebuie sa fi cu fruntea sus mereu