Ai putea sa-i faci o declaratie de dragoste ceva mai special, sa-l atingi putin la sufletul lui deja ranit.Insista,vorbeste cu el. Spune-i ca pretuiesti foarte mult prietenia voastra, sau orice om merita o a doua sansa.Ca nu mai exista nimeni in viata ta decat el, dar sa nu faci sa pari ca esti dependenta de el cu ceva.Succes:*
Trimite-i un sms si expl.ca ai facut asta pentru ca il iubi.prea mult si ca te-a durut mult cand ti-a spus ca-i place alta fata si ai crezut ca asa o sa-si dea seama ca esti disperata ca il iubesti etc dar in acelasi timp iti pare foarte rau pentru ca iai zgariat masina si rogal sa accepte sa iasa la un suc, o cafea cu tine macar in calitate de,, prieteni,, daca nu iubiti sa iti poti cere scuze face to face. SUCCES
Incearca sa vorbesti cu el si sa ii spui ca iti pare rau pentru ce ai facut si totul a fost intr-o clipa de inconstienta.Chiar daca va despartatiti mai zii odata ca nu l-ai inselat si daca vrea puteti ramane amici. succes :X
Pai pagubele au fost platite de familia mea. dar el nu vrea de loc sa mai vb cu mine nu ma lasa nici macar sa incerc sa-mi cer scuze...as da timpul inapoi sai simt buzele calde intr-o scara de bloc rece!(mi'e dor de el...plz spuneti-mi c sa fac!