| Aly_2611 a întrebat:

Deci... am frost cu un baiat 6 luni jumatate si ne-am cam certat adica eu sunt genul care vreau multa atentie si el nuprea mi-o acorda mereu ma iubea si il iubeam enorm dar ieri am fost cu el o colega un prieten comun si inca 2 fete in cismigiu si ma ignora la un moment dat l-am luat in brate si nu a reactionat cu nimic nu m-a respins, si seara mi-a spus ca ar fi mai bine sa ne despartim pentru ca ne facem rau, dupa ceva timp a zis ca se mai gandeste simi va da un raspuns dupa ce va veni de la munte el mi-a spus ca ma iubeste dar ca iubirea nu conteaza in decizia lui.
Ce sa fac? thinking cum as putea sa mai uit putin de el adica sa nu mai fiu asa dezamagita?
Credeti ca ne vom impaca?
Nu vreau raspunsuri de genul "nu stiu","poate" daca nu aveti o solutie destul de ok nu raspundeti

7 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

I-ai pus standarde prea inalte, i-ai cerut prea mult si l-ai sufocat.Si simte ca nu-ti poate da ceea ce ii ceri,motiv pentru care,oricat te iubeste,prefera sa se retraga,sa ramana singur,din moment ce nu te poate face fericita.
Se vede clar tendinta ta de a cere mult de la ceilalti,prin modul in care ai postat intrebarea ta,trei intrebari diferite intr-una, ce sa faci, cum sa nu fii asa dezamagita si daca va veti impaca.Intelegi?
Il strivesti pe celalalt cu cerintele tale,il sufoci si omul simte nevoia sa evadeze,sa scape,chiar sa-si ia campii,la nevoie!
Ar fi bine daca ai intelege ca eu iti scriu toate astea incercand sa te ajut,nu te judec,inteleg ca asa e firea ta!
Dar,daca il vrei,va trebui sa te temperezi si sa-i lac loc de respirat si celui de langa tine!
Are si el de spus lucruri,de cerut,asculta-l,exista si el,nu numai tu! Intr-o relatie sunt cel putin doi,nu unul singur si acela propria ta persoana.
Stai si gandeste-te,vorbeste cu tine si cand va veni, lasa-l sa vorbeasca si el, in sfarsit! Si asculta-l.Pe urma, explica-i ca lucrurile se pot schimba si ca vei incerca sa nu mai fii atat de acaparatoare.
Daca ai inteles, nu-l pierzi.
Succes!

| ignore a răspuns:

Eu cred ca nu prea tine la tine e f nehorat si tuh f sufocanta + cine stie ce se intampla la munte, de fapt decizia lui cred ca depinde de care fata se culca cu el sau daca reuseste sa se combine cu vreuna nu se va mai intoarce l tine. uital de acum caci nu prea ai cf.

| Hmmmm a răspuns:

Aici tu esti de vina.
un barbat mereu va dori sa mai si respire, sa aiba timp si pentru un meci de fortbal, si pentru prieteni indiferent ca are o relatie sau nu.
nu poti sa ceri unui tip sa stea non stop langa tine sau non stop cu telefonul in mana.e penibil.
probabil se simte sufocat.si pe buna dreptate.
incearca sa gasesti un baiat cu defectele caruia stii ca poti sa traiesti. unele lucruri se schimba,altele pur si simplu trebuiesc acceptate si trebuie sa traiesti cu ele indiferent ca iti plac sau nu.
gandeste-te daca poti sa traiesti cu asta, daca nu, atunci e mai bine sa puneti punct.
daca crezi ca poti trai cu asta stati de vorba si incercati sa gasiti o cale de mijloc.incearca sa il intelegi si pe el.demonstreaza-i ca il intelegi si daca ai ceva sa ii reprosezi fa-o cu calm.
cineva a zis candva ca cel mai bun remediu pentru furie e amanarea. daca simti sa faci o criza de nervi mai stai si asteapta pana te calmezi putin si abia apoi vorbiti. daca e langa tine roaga-l sa te lase 5 minute sa te calmezi si vorbiti pe urma.sunt sigura ca va intelege si asa veti evita multe certuri.asa el nu se va mai simti sufocat, ci inteles si daca te iubeste sunt sigura ca te va intelege si el pe tine si va face in asa fel incat sa iti fie si tie bine.

| alylove15 a răspuns:

Daca te iubeste va veti impaca...si faza ca a zis ca iubirea nu conteaza in decizia lui arata ca pentru el nu conteaza sentimentele... poate doar vrea sa te culci cu el si cam atat.

| Pandicorn123 a răspuns:

Pai, daca l-ai vazut cu 2 prietene un prieten si numai stiu eu cu cine si pe tine nu prea te-a bagat in seama inseamna ca nu prea mai tine la tine. chiar daca ti-a spus ca te iubeste. iubirea nu se spune asa cand si cum vrei tu ex: "a da acum te iubesc dar acum nu te mai iubesc" intelegi. si mai ales daca a zis ca vrea sa va desprtiti inseamna ca nu te mai place sau ca are pe altcineva eu zic s uiti purtin de el macar pentr o vreme. daca simti nevoia despartate tu de el ca sa nu iti strici reputatia, sau poti foartye simplu sa ii zici ca ar trebui sa stati o vreme departe unul de celalaltr sa va reveniti putin

| Aly_2611 explică:

Iti multumesc oricum el a spus ca imi va da un raspuns si ca daca ma voi schimba ca inainte poate ne vom impaca a spus ca nu ma mai recunoaste... :-

| Aly_2611 explică:

No3my acele 2 fete erau prietene adica nu poate fi vorba de o relatie intre ei...