| Bianca003 a întrebat:

Deci..am incercat sa o fac cu prietenul meu, dar...cum s-ar spune i-a murit la intrare! Niciunul nu eram la prima incercare, dar a fost pentru prima data cand am incercat impreuna. De ce s-a intamplat asta!?

Răspuns Câştigător
| Zeref a răspuns:

Are o retinere.Este posibil ca in timpul in care voi va mangaiati si excitati, lui sa i se scoale si sa stea tapana, iar cand trebuie sa o bage sau tu sa o bagi i se culca foarte repede.Cred ca e mai timid asa pe plan sexual si e posibil ca nici el sa nu stie.Este o stare de moment si poate trece inconstient.Incontinuare el poate sustine ca nu are nici o problema.Nu cred ca ai ce face in privinta asta pentru ca il pui intr-o situatie jenanta.Este jenant pentru un baiat daca se intampla asa ceva, dapui sa-i mai si subliniezi. Daca sunteti de ceva timp impreuna cred ca e bine sa vorbiti.Asta se "trateaza" repetand actul 5 din categoria sex.
SucceS!

3 răspunsuri:
| nicosweet a răspuns:

Fataa.i-a murit la intrare pentru ca nu l-ai excitat tu, bine, sau de fapt deloc..in general trebuie sa insistati mai mult pe acel preludiu..mai incercati o data, dar de data asta sa fiti mai increzatori si mult mai "aprinsi"..cred ca si emotiile isi mai spun cuvantul, daca zici ca e prima data impreuna...e logic. data viitoare o sa fie mai bine..stiu sigur!

| TPT a răspuns:

Asta e o mare problema :d :d
imi venea sa rid cind am citit
mai bine l-ai parasi :din asta pentru binele tau
gasesti altii mult mai buni...:d

| nicolas25ianis a răspuns:

Tie iti e frica sa nu aibe legatura cu tine? daca nu ii mai place de tine? cateodata se mai intampla ca si nbaietii sa nu aibe chef pur si simplu dar nu o sa refuze niciodata, numai ca se mai intampla si momente in care corpul spune nu, cred ca nu e ceva grav stai linistita spune-i nu de cateva ori ca o sa fie tare ca piatra