| Andy_6451 a întrebat:

Deci am intalnit tipa asta la un majorat la o cabana. Ca sa fac skip la toate detaliile trec direct la momentul in care am ajuns in pat peste ea sarutandu-ne. Cand sa incep un preludiu calumea intra o prietena de a ei peste noi. Ea striga la ea sa iasa afara, apoi inceraca sa inchida usa si nu poate. Stinge lumina din camera, astfel in camera lasandu-se o lumina pala din baie. Peste 2 minute intra peste noi alte 2 prietene ale iei. Ea se enerveaza, striga la ele sa iasa, eu ma enervez si iau o masa si o pun in fata usii. Fara sa vrau dau pe jos cu o sticla de cola si ud parchetu si peretele.Mnah am curatat si dupa am continuat si in 5 minute intra un tip peste noi... Ne-am dat amdnoi seama ca nu putem face nimic si cand a zis ca nu vrea sa se dezbrace pentru ca intra multa lume peste noi m-am dat batut. Oricum nu m-am lasat si timp de 3 ore ne-am excitat ba in alte camere, ba afara langa piscina, ba pe fotoliu in hol pana in momentul in care pur si simplu stateam imbratisati si povesteam hestii despre noi. Acum, trecand inapoi la prezent, tocmai am terminat de vorbit cu ea si am hotarat sa ne intalnim maine seara. Face glume de intrat la ea acasa pe geam dupa ce adorm ai iei si din astea. e super ok si a zis ca ii place d emine ca sunt irect si nu ma ascund dupa deget. Faza e ca eu citesc tipele destul de bine dar pe ea nu o citesc cum le citesc pe altele si nu stiu la ce sa ma astept. Vreau ca raspunsurile voastre sa contina pareri asupra rabdarii care am avut-o la cabana cu ea, daca am procedat corect si ce credeti despre ea.

Răspuns Câştigător
| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Le ai cu fetele, asta e clar, ai nevoie doar de un sfat dinafara.
Ai procedat foarte bine.
Daca nu o poti citi, in cel mai rau caz vrea doar o aventura cu tine, iar dupa ce se intampla ceea ce n-ati reusit la cabana, sa se raceasca... Desi e posibil sa incepeti o relatie din treaba asta, chiar daca pustii de pe aici se agita ca ati inceput cu sexul... Nici macar n-ai precizat cat de bine va cunoasteti, si de cat timp, dar chiar daca in seara aia v-ati cunoscut, nu inseamna ca e o panarama.
Incearca sa gasesti o modalitate de a-i oferi seara perfecta. Daca esti major si iti permiti, incearca o mini excursie cu ea, o camera de hotel, ceva...
Succes!

2 răspunsuri:
| FataCuChitaraMunților a răspuns:

Poate nu a mai făcut-o de mult timp.
Mai lasă să trecă ceva timp şi vezi cum merg lucrurile.
E prea devreme pentru o părere.

| Klandestin a răspuns:

Foarte corect ai procedat, doar ce ai cunoscut-o si direct peste ea