| Dominicc a întrebat:

Deci. am inteles ca fetelor le plac baietii care sunt si linistiti dar si cei care se baga in seama.

Daca va duceti intr-un loc, si vedeti un baiat, apoi sa zicem ca va uitati la el (cu coada ochiului, asa am vazut ca se poarta) daca va uitati mai mereu inseamna ca va place tipu? adica tu stai la coada undeva si el la alt rand, dar tu te mai uiti si la el, ba te faci ca ploua ba ca te mai uiti. Asta inseamna ceva? Atunci ce va ziceti in sinea voastra? "hai, sa facem cunostinta"?

Daca cu toate astea, baiatu ar veni si v-ar intreba de vorba, cum te numesti. etc, ai vorbi cu el? sau ai face in asa fel incat sa scapi de el?

8 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Depinde de situație.
Dacă ești la agățat filtrezi dacă nu ignori și mergi mai departe!
Pa, pa.

| doar.pt.voi. a răspuns:

Fetele cuminti prefera baietii rau. Baietii rai prefera si fetele cuminte si fetele rele. Deci eu una prefer intre...nu timid si nu prea plictisitor. Daca se uita o fata cu coada ochiului la tine...si insistenta da te place.ar fi semne. daca ar vrea ceva mai mult poate face si ea primul pas, daca nu baiatul.

| AdelinaC a răspuns:

Mie imi place ca un baiat sa fie cat mai linistit si cuminte, sa-si vada de ale lui.Ma uit in jur, dar nu dupa baieti, ci sa vad daca e coada mare la magazin, sa nu dau peste cineva din fata sau sa nu calc pe cineva fara sa zic nimic in sinea mea.In cazul in care ma uit la cineva insistent ar insemna ca acea persoana este ciudata, iar atunci mai zic in sinea mea,, multi din astia o mai fi"sau,, asta/asta nu a avut educatie", etc in fine, depinde de situatie.
Daca ar veni un baiat sa se bage in seama cu mine asa aiurea(pe strada, la magazin)nu i-asi raspunde si as pleca din locul ala.

| purpleice a răspuns:

Da in general daca o fata se uita la un baiat, cu coada ochiului sau insistent il place. mie asa mi se intampla, daca vad un baiat dragut, ma uit la el si astept sa vad daca si el se uita la mine. daca e interesat de mine, ma gandesc ca va veni el sa intre in vorba cu mine, daca nu e interesat nu vine la asta ma gandesc eu.si da as vorbi cu el daca ar intra in vorba cu mine daca si mie imi place de el.ma rog poate nu este asa tot timpul, uneori poate si baiatul acela te place dar ii e rusine sa intre in vorba cu tine, si tousi eu nu m-as duce la un baiat sa-l intreb chiar daca imi place de el.

| dsada a răspuns:

Depinde asaa fost fix la mine ma tot uitam la el cu coada ochiului, iar cand se uita el ma intorceam, in gandul meu : mama ce dragut e tipul, sa intu cu el in vorba? poate ma place.pana la urma eram fata in fata si i-am vb l-am intrebat cum il cheama etc etc si la sfarsit i-am cerut id, dupa acea nr de tel si m-a intrebat pe net daca am prieten si i-am zis nu caci eu m-am indragostit de tine si mi-a zis si el ca da si uita ca acum sunt cu el de 5 luni impreuna. funda?

| Onitzz a răspuns:

Normal ca daca te priveste mai pe furis inseamna ca ii placi si nu imi spun "hai sa facem cunostinta." pentru ca nu stiu ce gandeste el despre mine asa ca astept sa faca el primul pas daca nu. ma multumesc cu privitullaughing
Si da, as vorbi cu el. L-as refuza doar daca as avea o retinere.

| ddeeaa a răspuns:

Poi depinde... daca eu ma uitam la tipul ala inseamna ca imi placea ceva la el si daca ar fi venit la mine sa vorbim as fi vorbit cu el dar daca nu las fi remarcat si ar fi venit el asa din senin la mine nu as vorbi cu el.

| lafesta_6353 a răspuns:

I'm online fetelor le plac baieti care stiu sa se face remarcati... daca baiatu ar veni sa o intrebe pe fata ce face cum se numeste etc, atunci fata ar vb cu el, dar daca el devine insuportabil si vorbeste mult si fara rost atunci fata ar face in asa fel sa scape de el