| lollypop_4293 a întrebat:

Deci am mai spus si anterior ca a inceput sa-mi placa de un prieten foarte bun. Ma rog. Ieri in ultima pauza a venit la mine si m-a luat in brate si am stat asa toata pauza iar apoi in ora a stat langa mine si ne-am tinut de mana. Toti colegi au sarit pe noi de parca eram la gradinita. Ideea e ca nu stiu daca ar fost doar distractie sau daca ii place de mine. Mi-e rusine sa vorbesc cu el pentru ca daca a fost doar distractie as pica de proasta sa cred ca a fost altceva tinand cond ca noi suntem doar prieteni si mai demult cand am vorbit despre treaba asta a ramas ca nu e nimic mai mult intre noi. Plus ca nu as fi prima pe care o ia in brate sau de mana si cu care nu are niciun fel de relatie. Help. Ce sa fac?

1 răspuns:
| MissL a răspuns:

O pui pe o prietena sa vorbeasca cu el, si printre altele sa-l intrebe: "mai, ai vreo relatie ceva sau o placi pe (numele tau)... " si sa-i promita ca e secret... pare putin cam ciudat dar daca zici ca nu poti vb tu cu el, alta varianta nu ai, sau incearca sa flirtezi cu el vezi cum reactioneaza poate va vrea sa fiti impreuna big grin:*