Am inteles ca e primul cu care ai facut sex si e normal sa-l iubesti. Unele certuri intre voi pot fi bune, ele intretin o flacara, va ajuta sa descarcati unele tensiuni si, crezi sau nu, pot intari relatia - cu cat depasesti mai multe obstacole cu cineva cu atat e o legatura mai puternica. Pana aici ti-am spus partea buna. Dar...tu esti adolescenta si n-ai aflat inca doua lucruri: primul este ca, ma crezi sau nu, peste o vreme o sa vrei sa fii cu altcineva, e aproape inevitabil (n-ar fi imposibil sa ti-o ia el inainte, dar oricum sunt slabe sanse sa ramai impreuna cu prima iubire - ar fi frumos dar asta e viata, si mai tarziu o sa te bucuri ca e asa); al doilea, inca n-ati invatat sa va purtati intr-o relatie intima si o sa va loviti de probleme pana invatati. Certurile voastre sunt dintr-un instinct sanatos, insa nu stiti sa le folositi in mod util. Comunicarea voastra este foarte slaba, tu nu intelegi ce nu-i convine lui, el nu intelege ca te raneste cand va purtati asa, iar intre doi oameni apropiati nu trebuie sa existe lipsa de consideratie si intelegere. Nu-ti mai face tu griji ca "ce-o sa spuna lumea" daca nu mai esti virgina, pentru ca nu mai suntem in evul mediu. Nu e grav ca te-ai culcat cu el, era grav daca ramaneai insarcinata.
Problema dintre voi o sa se rezolve de la sine. Mai devreme sau mai tarziu o sa va despartiti. Faptul ca te bruscheaza e inacceptabil si ar trebui sa fugi de el cand se poarta asa, sa il parasesti spre binele amandurora: ca sa isi dea si el seama ca nu se poate purta asa fara urmari, si ca sa ai si tu sansa, mai repede, sa fii cu cineva care sa stie niste reguli de bun simt: nu te-a cumparat din piata. O sa va mai chinuiti asa o vreme, apoi, cu tot circul si suferinta de rigoare o sa ii puneti capat. Impaca-te de acum cu ideea, macar sa fii un pic pregatita. Nu te mai certa cu el, da-i dreptate, nu mai face chestiile care-l enerveaza, dar incepe sa te gandesti ca nu sunteti asa potriviti cum credeai la inceput. Daca o tineti tot asa, o sa te trezesti intr-o zi si batuta si parasita. N-o sa-ti para rau atunci ca te-ai lasat asa calcata in picioare doar ca sa nu-l pierzi si pana la urma tot a plecat? Si ai grija sa nu te razbuni pe urmatorul, care ar putea fi mult mai bun pentru tine O sa-ti fie greu, dar o sa treaca repede, n-ai ce face.
Raspunsurii ar fi: 1.Nu ati facut sex deloc si s-a plictisit. 2.Sa saturat de tine. 3.Are pe altcineva... Pentru rezolvarea problemelor ar fi sa il intrebi daca vr sa faceti sex si sa terminati cu asta sau sa i dai papuci.
Hmm...
Pãrerea mea e ca trebuie sa uiti de el .
Dacã va certaţi aşa mereu...
Prietenul meu nu se ceartã cu mine niciodata .Daca inima nu te lasã sa te desparţi e clar ca il iubesti mult si nu poţi trãi fãra el...Dar eu cred ca meriţi pe cineva care sa te iubeasca cu adevarat şi sã nu se poarte aşa cu tine . Dacã vrei sa te desparţi de el fa-o.E clar ca nu ştie sa te aprecieze...Mã rog eu iţi zic ca ori ce ai face trebuie sã treci peste . Trebuie sã gasesti pe cineva care te iubeşte cu adevãrat.
Mã rog nu ştiu daca ce zic e chiar corect ...Eu ţi-am zis doar ce cred eu .
Bafta >