Ma lasi, esti clasa a 6-a si iubesti? Ce iubire e aia? Va invartiti in jurul cozii, exact ca 2 copii. Daca tot va placeti, fiti impreuna, nu va mai jucati atat.
Hey! Deci eu zic sa-l suni o data ce dracul ma? Esti asa o lasa! Il suni il intrebi ce face si il intrebi daca vrea sa iesiti prin oras(poti spune ca vin si ceilalti dar vei minti). Apoi cand intreaba de ce n-au venit spui ca ti-au trimis sms ca nu mai au baterie si ca au trebuit sa plece undeva.Iesiti, va distrati, vorbiti etc.etc.Apoi tu ii spui ca ai vrea sa nu-l superi dar trebuie sa-i spui ca-ti doresti sa fiti mai mult decat prieteni! Bafta!(si asculta-ma macar o data in viata si pe mine!)
Nu puteai sa pui intreabarea asta de la inceput adica ultimul rand as fi stat mai putin sa citesc
Nu e neaparat sa stai mai mult timp cu el dar in acel timp pe care-l petreci in compania lui sa te apropi mai mult de el adica deschide subiecte intime, strangel in brata pupal pe obraz.Se vede ca este un tip timid si eu eram ca el adica cand era cum prieteni eram un tip mai de gasca dar in rest eram cam retras(vrea sa para ca e un baiat misto de gasca). Iar dupa comportamentul sau te iubeste. Bafta a si sa nu uit cerei nr de tel si incearca sa il suni noaptea tarziu...(deschizand subiecte mai romantice)Bafta
Ii stiu numarul de telefon. Nu stiu daca pot sa-l sun fiindca am mai incercat. Imi bate tare inima si cant raspunde zic lucruri ciudate findca ma intreaba de ce l-am sunat si nu pot sa-i zic adevarul. Prietena mea zice ca se teme de ce cred prieteni lui, de ce cred eu si de un refuz din partea mea. Asa e? Orcum cand vorbim, nu prea vorbim despre subiecte din acestea.
Si mie imi place de un baiat :$si mi-e rusine sa-i zic ce simt stiucum te simti ...am fost impreuna in a2 acu sunt in a 4 dar mi-a dat papucii si ma place dar nu recunoaste mi-e rusine sa-i zic ce simt :$
Buna,
Pai pune si tu pe cea mai buna prietena a ta sa-l intrebe daca te place.Si afli. Dupa ce il intreaba pr ta du-te la el si cerei nr. de tel al lui fai si tu o poza pe pho.to si transmit pe mess.Si poate chiar te place cine stie! Sper ca te-am ajutat si dane si nnoua raspunsul sau uite id meu dumitru.cristina42@yahoo.com! funda?
plz!
Pai de placut ma place fiindca daca zice cineva asta nu zice nimic deci este de acor. Am numarul lui dar nu prea raspunde( cel putin acum cand mi-am schimbat nr si nu stie ca e al meu). Pe mess nu intra ca in clasa a5-a fetele ii tot trimitea mesaje cu "mie imi place de tine, dar tie it place?" Multumesc oricum pentru ajutor!
Pai altceva ce sa spun nu stiu trimitei un msg si zi daca mai ii oplace de tine sau nu stiu………. acum sincer nu-mi trece nimic prin minte!
Spune-i sa iesiti la un suc, sau la o plimbare ca sa va cunoasteti mai bine, asa ii povestesti si tu despre tine si parerile tale... i spui ca nu iti place barfa, persoanele egoiste si ca esti o fire sensibila sau infine ii spui despre tine cum esti si cum te comporti, eu in clasa a 8-a am cunoscut un baiat de la liceu era chiar in ultimul an si imi placea chiar foarte mult, el mi a propus sa iesim la o ciocolata calda era iarna :* si ne am povestit multe lucruri, apoi m a condus acasa si ne am sarutat etc... spune-i ce simti cu adevarat..fiii tuu Sper ca am fost de ajutor
Pai am trecut si eu prin aceeasi faza tot asa m-am mutat la alta scoala fetele ma priveau ciudat si simteam ca au o oarecare invidie...mam imprietenit cu colega de bank eram BF imi placea de un coleg mult mult am fost cu el apoi ne-am despartit, nu stiu dar daca el nu incearca sa fie cu tine ar trebui sa il lasi in pace si sa fiti doar prieteni.Ca sa aveti o relatie trebuie sa simta si el nevoia de a fi numai cu tine el te priveste doar ca o prietena si daca va fi ceva mai mult din partea lui iti va atata in timp.Chiar daca il placi mult nu ai ce face si nu distruge si prietenia dintre voi