| Lilly_5848 a întrebat:

Deci. am nevoie de ajutor. Iubitul meu si prietenul meu cel mai bun nu se suporta. Si nu stiu ce sa fac straight face. Prietenul e mai agreabil, s-a impacat cu ideea ca ies cu celalat. Dar cu iubitul ma cert mereu din cauza prietenului. Nu stiu pe cine sa aleg fiindca pe prieten il cunosc de mai mult timp, ma impac ff bine cu el, si am amintiri minunate cu el, in schimb pe iubit il iubesc logic, dar nu pot sa aleg pe niciunul. Cum sa fac sa nu se ma mai cert cu niciunul? Cum sa-l determin pe iubit s-o lase mai moale cu cearta? Pe cine credetsi c-er trebui sa aleg?

7 răspunsuri:
| elasexygagica a răspuns:

Threesome e raspunsullove struck

Răspuns utilizator avertizat
| Alystar a răspuns:

1. nu le cere sa se suporte (deoaqrece iubitul tau se simte amenintat de prietenul tau, crede ca prietenul va face tot posibilul sa te desparta de el, ca va face tot posibilul sa fie el cu tine)
2. am remarcat ca ai zis ceva de genu :"Prietenul e mai agreabil, s-a impacat cu ideea ca ies cu celalat.", asta inseamna ca el in adancul sufletului vrea mai mult de la tine (sa fie el iubitul)
3. pune-i pe amandoi fata in fata si spune-le in felul urmator : "oricat de mult mi-as iubi iubitul si oricat de mult as tine la prieten daca ma mai faceti sa sufar va parasesc pe amandoi, pe unul din calitate de iubit iar pe celalalt in calitate de prieten si nu mai vorbesc cu voi niciodata.nu e posibil ca voi doi sa ma faceti sa sufar atat de mult. de azi incolo nu accept nici un comentariu de rau din partea unuia sau altuia. iar daca ma ve-ti pune sa aleg va voi lasa pe amandoi".
Deasemenea spune-le fiecaruia in parte dar de fata cu celalalt : "pe tine te iubesc inc alitate de iubit si vreau sa te rog sa ai incredere in mine ca te iubesc si te respect dar vreau sa imi respecti si tu prietenii, iar la tine (prietenului) tin ca la un adevarat prieten si trebuie sa imi respecti iubitul oricare ar fi el si oricat de tare ti-ar displace ideea "
Trebuie sa ii faci sa inteleaga fiecare care este locul lui, si binenteles sa incerci sa acorzi mai mult timp iubitului decat prietenului. Daca iubitul tau nu o sa inteleaga (intr-un fel e de inteles deoarece se simte amenintat constant) parerea mea e ca ar trebui sa il parasesti si sa te combini cu prietenul
Acum iti mai zic inca o parere personala : in marea majoritate a cazutilor un baiat este prietenul cel mai bun al unei fete deoarece simte ca la un momnt dat va avea o sansa sa ii fie iubit. Eu sincer iti zic ca nu pot accepta ca iubita mea sa aiba un "prieten cel mai bun", atata timp cat e o prietena cea mai buna nu are decat, dar un baiat nu deoarece eu stiu cat de perversi pot fi baietii uneori

| DeeaMarry a răspuns:

Daca era vorba de prietena cea mai buna, iti spuneam ca iubitul tau nu are niciun drept sa comenteze si ca trebuie sa suporte, daca te iubeste cu adevarat(o persoana care te iubeste nu incearca sa te indeparteze de ceilalti). Insa e vorba de prietenul cel mai bun. Stii cum se zice... Nu exista prietenie simpla intre o fata si un baiat. Mereu o sa fie unul care isi doreste ceva mai mult de la celalalt. Eu deja m-am convins de chestia asta. Deci, cred ca iubitul tau cam are de ce sa fie nemultumit. Si el simte ca e ceva in neregula cu prietenia asta.
Deci, gandeste-te cat de mult iti iubesti iubitul. Daca il iubesti mult si simti ca relatia voastra nu e una de 2-3 luni, atunci indeparteaza-te de prietenul ala al tau. Nu zic sa nu mai vorbesti cu el. Doar sa il ti mai la distanta.
In caz contrar, renunta la iubit!

| gago a răspuns:

Mai lilly eu iti propun sa il lasi pe "IUBITUL TAU" prieteni ca, prietenul tau nu iti mai faci niciodata rar gasesti si e mult sa te imprietenesti bine cu cienva.dar iubiti gasesti :-Jte faci frumoasa mergi undeva si gta ai agatat.happy sper ca te-am ajutat

funda?

| DJohnny a răspuns:

Pe iubit...Aia e daca ai amintiri cu prietenul, si cu iubitul vei avea in viitor amintiri.Insa da, de iubit de poti desparti oricand si nu vei mai vorbi cu el si daca si cu prieten esti certat nu mai ai cu cine vorbi.Mai bine spune-i prietenului sa se ascunda cand vorbeste cu tine astfel incat iubitul sa nu stie ca inca vorbesti cu prietenul si vei trai in minciuna insa altceva nu ai ce face... Daca ii vrei pe amandoi.Sti cum e vorba aia (scuze de limbaju vulgar) : ''si cu p*** in c** si cu sufletulin rai?''

| Şniţăl a răspuns:

Păi spune-le că eşti la mijlloc şi că nu îţi place. Şi dacă nu merge spune-le că ori se înţeleg amandoi, ori nu alegi pe nici unul.