Spune-le ca iti este dor de bunica ta si ca nu o sa mai poti sa o vezi cand incepe scoala, sau ca vrei sa te duci la are curat si sa profiti de ultimile zile de vacanta.
Succes.`
Spune`le ca nu ti-ai mai vazut bunica de mult si iti e dor de ea.Asta in cazul in care este adevarata partea in care spui ca nu ai mai vazut-o de mult. A doua varianta e sa le spui ca ai vrea sa profiti de timpul frumos si sa mai stai la bunici pana incepe scoala ca apoi nu stii cand vei mai avea atata timp liber. O alta varianta ar fi ( in cazul in care mama stie despre iubitul tau ) sa ii spui ca vrei sa petreci cat mai multe zile cu el pentru a nu se raci relatia.
Pai vorbeste cu bunica ta sa vorbeasca cu ei sau spune-le ca dupa ce incepe scoala o sa fii prea ocupata cu temele si nu o sa mai poti sa o vezi prea des pe bunica. Si in caz ca stie de iubit (desi nu cred), spune-le ca vrei sa iti petreci timpul cu el. Iti tin pumnii pentru ca stiu cum e!
Incearca sa le spui si tu ca vrei sa-ti vezi bunicii, ca vei incepe scoala, va fi un an dificil si vrei sa-i vezi, pentru ca nu stii cand mai ai sanse sa-i vezi!
Pai le spui parintilor tai, ca ti-e dor de buncici si vrei sa ajungi la ei, si acum sa mai pleci si tu ca dupa incepi scoala si nu mai ai cand
It's a little problem :-s
1. ei nu stiu ca am prieten.( cred ca i-ar devasta asta, sunt genul de parinti incuiati )
2. am venit de la tara acum 2 saptamani.
3. ei mi-au nenorocit vacanta.si imi facusem planuri maretze.si s-au distrus
4. am vb cu ea si a zis ca nu am cu ce sa vin inapoi aici in bucuresti, dar am si ei nu ma lasa, deoarece ei ma considera inca de 2 ani.
5.si ei stiu ca eu nu o mai suport din cauza ca din cauza ei vacanta mea s-a dus pe apa sambetei, pentru ca este genul de persoana la care trebuie sa stai NUMAI cu cartea in mana.
It's a little problem :-s
1. ei nu stiu ca am prieten.( cred ca i-ar devasta asta, sunt genul de parinti incuiati )
2. am venit de la tara acum 2 sapt.
3. ei mi-au nenorocit vacanta.si imi facusem planuri maretze.si s-au distrus
4. am vb cu ea si a zis ca nu am cu ce sa vin inapoi aici in bucuresti, dar am si ei nu ma lasa, deoarece ei ma considera inca de 2 ani.
5.si ei stiu ca eu nu o mai suport din cauza ca din cauza ei vacanta mea s-a dus pe apa sambetei, pentru ca este genul de persoana la kre trebuie sa stai NUMAI cu cartea in mana.
Zii ca iti e dor de alice
macar daca nu stie de mary spune-le ca te-ai atasat de ea si vrei sa iti petreci vacanta stand cat mai mult timp cu prietenii