Pai nici eu nu sunt mare experta dar nu este asa greu tot ce trebuie este sa te apropii de buzele partenerului incet si cu calm iar apoi sa te lasi dusa de val dar stai calma poate ca el isi va da seama ca tu esti incepatoare si te va lua mai usor...la mine asa a fost BAFTA
Bine poate nu o fi cel mai stralucit sfat dar eu iti spun din propie experienta
) da, chiar m-ai facut sa rad, pai ori ce asi spune de modul in care sa saruti pe acel baiat, sunt ferm covins ca te-ar provoca o scarba sau senzatie de voma, asa ca sfatul meu este sa te las dusa de val si sa-l saruti exact asa cum sti, sata pentru ca e mult mai sezule sarutul celui ce nu-l cunoaste decat a celui care stie. si mai doresc sa iti spun ceva, ceva legat de trecutul meu: la varsta de 17 ani eu ii facusem un bilet unei fete pe care o iubeam foarte mult si sincer nu stiam niciunul dintre noi sa ne sarutam. pana in momentul in care am hotarat sa-i fac un bilet in care ii explicam cu detalii, cum trebuie ca noi sa ne sarutam. chici care a fost reacta ei? ei bine sa stii ca a varsat totul si am primit doua palme de la ea. deci sfatul meu lasate condusa de val si sarutal asa cum sti tu. semneaza nicaflorin83@yahoo.com