| anonim_1224 a întrebat:

Deci am nevoie urgenta de ajutor. Nu stiu ce sa fac.Am vazut azi un sms la o colega scris de prietenul ei(adica trm ei)si scria:o zis ca pana eu pune ca dupa aia cred ca gata. Era vorba despre baiatul cu care vb acum dar nu suntem impreuna, ne-am intalnit o data si a inceput sa ma sarute desi nu eram cu el. Deci nu stiu ce sa cred, chiar sa vrea sa se culce cu mine si sa ma lase dar nu sunt cu el. Cand vb cu el e tare serios si nu stiu daca e adevrat ce scria in sms.Sa fie vorba de invidie sau este altceva. ajutati-ma ce sa fac, chiar nu stiu.pls

7 răspunsuri:
| Farcas a răspuns:

Nu stiu ce sa spun dar nu cred ca e individie. Daca cei doi sunt impreuna (colega ta cu prietenul ei) nu vad care ar fi semnul sa minta!
Poate chiar spunea adevarul despre acel tip cu care te-ai vazut dar nu esti impreuna. Fa cumva si afla daca e adevarat sau nu si cum sta treaba, eventual vorbeste cu colega ta sa mergeti sa stati de vorba cu prietenul ei sa vezi ce iti spune.
Mult noroc si ai grija happy

| stresu a răspuns:

Vorbeste cu omul si lasa gura lumii, ca iti dai tu seama daca ceva e in neregula. Plus ca nu te obligsa nimeni sa te culci cu el; nu vrei, nu o faci!

| paramore a răspuns:

Mai bine fereste-te, asta e parerea meastraight faceunii baieti sunt nesimtiti...si sunt in stare de asa ceva.

| Frogie a răspuns:

Pai cum adica a inceput sa te sarute si nici macar nu erati impreuna? E clar ca nu`si mai doreste mai mult decat o aventura. Si mesajul ala ar cam trebui sa-l iei in serios, cu lucrurile astea nu e de gluma! Oricum tu nu incerca sa vezi daca e asa, pentru ca dupa vei avea de suferit! Lasa lucrurile sa decurga de la sine, iar daca dupa un timp te preseaza sa te culci cu el, inseamna ca intr-adevar asta a vrut de la inceput! Bafta!

| Silviu591 a răspuns:

Lumea vorbeste.nu o baga in seama.

| gheorghita a răspuns:

Nu stiu ce sa zic. Poate e vorba de invidie, dar daca baiatul isi dorea ceva serios cu tine, iti cerea prietenia, Ai mare grija se poate sa fie adevarat. Nu te lasa dusa de nas. Sa nu cedezi oricat de mult ti-ar placea baiatul ai tot timpul din lume pentru asa ceva.Ai grija cum iti alegi persoana de langa tine. Multa bafta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai e clar ca vrea doar sa tio puna. Dar pana la urma ce naiba. fa dragoste cu el si gata... Nu stiu de ce toata lumea cand aude de sex zice ca vaiii ce lucru sacrurolling on the floorrolling on the floor e doar ceva ce sta in natura noastra sa facem.bine cu unele exceptii. apucate de treaba. no experience no future