| ajutorrrrrrr a întrebat:

Deci am o colega de clasa (la liceu) care cred adica sunt sigur ca ii place de mine. Si mie imi place de ea dar cred ca ea crede ca suntem doar niste simpli prieteni. Vreun sfat?

Răspuns Câştigător
| BaiatulAnonim a răspuns:

Tu trebuie sa o faci sa inteleaga ca nu vrei o simpla relatie de amicitie iar pentru chestia asta trebuie sa te impui tu ca barbat. Fetele de obicei cand isi fac prieteni baieti, ii aleg pe aceia cu o fire slaba, maleabila, care pot fi manipulati usor (gen "cara-mi si mie sacosa asta" sau "ajuta-ma cu cumparaturile astea"). Fii barbat, treci peste timiditate, nu-ti calca pe orgoliu si spune-i in fata ce simti. E un risc asumat cu 50% sanse de reusita, dar e cel mai bun pe care ti-l poti asuma. Daca ai sa tii in tine, ei o sa-i para ca esti de acord sa fiti numai prieteni si orice sansa de a fi cu ea se va duce de rapa. Sper ca ti-am fost de ajutor happy Baftawinking

3 răspunsuri:
| SakonSIUkon a răspuns:

Daca fata te vrea ca prieten nu ai ce sa faci.

Răspuns utilizator avertizat
| Deutza4747 a răspuns:

Nu fii timid! Du-te tu la ea si spune-i ceea ce simti, ce ai vrea? ..Sa vina fata la tine si sa-ti spuna : -Buna! Vrei sa fim impreuna? :o..Baiatul trebuie sa faca prima miscare! Multi baieti sunt timizi, iar asta nu le place fetelor!
FII INDRĂZNEȚ!
SUCCES!