| Mirunasavu346 a întrebat:

Deci am o dilemă.Mi-a intarziat menstruatia o luna si 5 zile timp în care mi-am pierdut speranta, acum cateva zile am facut un test de sarcina si a iesit negativ si ieri mi-a venit menstruatia.Nu stiu ce sa zic credeti ca e sarcină? Tin sa menționez ca nu am avut nici un simtom de sarcina pana acum dar parca burta a inceput putin sa creasca. Mai am o întrebare de unde incepe burta sa creasca

2 răspunsuri:
| Robert2526 a răspuns:

Nu, nu este nici o sarcina! Nu iti creste burta atat de rapid oricum, probabil ca te-ai ingrasat happy.

Burta incepe sa creasca din partea de jos, acolo se vede prima modificare dar la tine nu e cazul.

Ar trebui totusi sa investighezi cauzele pentru care menstruatia ta a sarit peste o luna pentru ca cel mai probabil o sa mai treci prin asta curand

| Violleta2022 a răspuns:

In primul rand, intr-o luna de zile este imposibil ca burta sa creasca si sa fie vizibila, fiindca burta iese in evidenta abia dupa 3-4 luni de sarcina.
O sarcina la 1 luna -1.5 luni nu este mai mare decat o maslina, deci imposibil sa creasca burta, dar prezenta menstruatie confirma ca nu esti gravida.

Cel mai aprobabil ai ciclu de tip NEREGULAT sau chiar ovare polichistice.
O vizita la medicul gineoclog iti elucideaza starea de sanatate si daca intr-adevar ai ovare polichistice, atunci este bien sa faci un tratament ca sa reversezi acest proces dureros si traumatizant, care te poate lasa infertila.