| erikutza_2687 a întrebat:

Deci am o intrebare imi place de un baiat si baiatu respectiv are prietenasad. si nu stiu cum sa fac sa il uit pentru ca vorbesc cu el in fiecare zii prin mesaje si pe messcrying...va rog ajutati-ma

Răspuns Câştigător
| Gabitza a răspuns:

Draga mea, 4 ani din liceu. am trecut prin chestia asta! Uite, incearca sa te distrezi cat mai mult! Fa-ti noi prieteni! E foarte important sa nu stai in casa sa suferi! Eu aveam momente cand nu-mi trebuia nimic... voiam doar sa fiu lasata in pace si sa plang. Mama, m-a ajutat enorm! Mi-a spus ca daca plang, nimic nu se intampla. Cel mai ok e sa te distrezi, sa iesi in oras, sa iti cauti oameni noi de la care ai ce invata si sa uiti. Cand te gandesti la el, incearca sa te gandesti repede la altceva! Poti ramane amica lui... dar ai grija! Nu te intinde la prea multe discutii cu el! Te vor cuprinde sentimentele vechi! Asa ca, iesi in oras! Plimba-te! A venit vacanta si ar fi pacat sa stai si sa plangi. Iti spun din proprie experientawinking

6 răspunsuri:
| Mladin007 a răspuns:

Buna! Intrebarea este vrei sa-l uiti? sau vrei sa-l cuceresti? daca vrei sa-l uiti nu-i acorda atentie si fi indiferentahappy un baiat nu suporta cand este ignorat.Si cu aceasta ocazie ve-i afla daca te place sau daca se joaca cu tinehappy

greece12
| greece12 a răspuns:

Primul lucru pe care trebuie sa-l faci e sa lasi calculatorul in pace si sa iesi mai mult din casa.
E vara,e frumos,iesi si bucura-te de vacanta.
Baiatul asta are prietene,da?
Daca iesi mai mult,vei vedea mai multa lume,iti vei simti sufletul mai usor si,nu se stie daca printre toti cei pe care-i vezi nu se va gasi si un alt baiat care sa te faca sa-l uiti pe acesta pe care il placi acum!
Mai putin mess, mai putine mesaje, plimbari si distractie si vei vedea viata cu alti ochi!
De ce tii sa-ti distrugi vara?

| spyke321 a răspuns:

Salut.
Hey incearca sa uiti de el, fa-ti alti prieteni nu mai vorbi cu el asa des, distreaza-te. Si hey, nu este el singurul baiat de pe planeta asta, mai sunt o gramada de baieti. Mai plimbate prin oras, iar in plimbarea asta poate vei vedea alti baieti de care o sa iti placa. Si uite aici ceva:
-Daca iti place de un baiat (daca nu are prietena) spune-i-o sa vezi cum reactioneaza.
-Daca pui ochi pe un baiat pe care nu il cunosti a doua oara cand va intalniti spune-i ceva gen "salut, a treia oara faci cinste" sau mai stiu eu ce. Ca baietilor le plac ca fetele sa fie maivulgare (in sensul bun al cuvantuluiwinking
Sper ca te-am ajutat
Funda?

| TudorRadu a răspuns:

Hei erikutza incearca sa il ocolesti putin, mai tarziu poate se va despartii de prietena lui atunci e momentul sa dai tot cei mai bun sa il impresionezi intelegi ideea? asa cum a zis mladin fii indiferenta cateodata si vb cu el

| CandyES a răspuns:

Cu indiferenta, bine daca nu o sai raspunzi atunci el o sa'si deie seama si o sa se "atate si mai mult", vreau sa zic ca atunci cand vorbesti cu el si te intreaba ceva de genu : cf? cmz? chestii din astea tu sa-i raspunzi direct la subiect fara sa bagi u subiecte de discutie.un BINE hotarat!, atunci o sa-si deie si el seama si o sa se calmeze happy

| SalamdePorcpentruTriviaAmuzante a răspuns:

Daca ar iubio pe prietena lui nu ar vorbi cu alta fata prin mesaje...straight face