| antonelk a întrebat:

Deci am o intrebare. m`o intrebat o prietena daca .stiti o zis ca o facut sex cu prietenu ei si el s-o terminat din greseala un pic si la ea intre buci. ii sod. o zis ca s-o sters un pic cat de cat fata dupa aia si s-o imbracat. oare e posibil sa se ajunge sperma dintre buci la ea acolo si sa ramana insarcinata?straight face

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Un baiat se duce la maica-sa dupa ce a nascut nevasta si ii spune ca primul copil seamana mult cu vecinul si singura scuza a nevestei a fost ca se gindea la vecin cind a fost conceput. Mama lui;-Are dreptate ca si eu ma gindeam la un taur si uite ce bou am facut...Gluma n-are legatura cu tine...

13 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La a mea i-a ramas intre dinti si tot a ramas. da sotia mea i-am aratat odata chilotii de nu-i mai schimbasem cam de multisor.eeii zic astia sunt murdari. si scuturam asa. si a ramas.ca ramane foarte repede.asa am facut un copil. e jale cu fetele astea bre.frumoase da si focoase.

Răspuns utilizator avertizat
| vykkusor a răspuns:

Dupa parerea mea nu ar trebui sa fie insarcinata, dar depinde si de organism, iar pe viitor mai multa atentie...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Spune-i sa ia un test de sarcina daca nu ii vine ciclul si daca iese pozitiv, sa mearga la ginecolog. In drum spre casa de la ginecolog, sa intre neaparat la farmacie si sa isi cumpere prezervative pe care sa le aiba mereu la ea. Dupa ce a terminat cu asta, poate va intalniti si studiati putin anatomia ca sa descoperiti cum se numesc alea de le zici tu bu... i si "acolo" unde s-a sters. Nu strica nici un pic de gramatica si un pic de studiu pe dictionarul explicativ al limbii romane. Dar nu va grabiti cumva cu tema la romana ci mergeti la doctor si la farmacie intai, neaparat.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Prietenul s-a terminat un pic în "șanțul inter-fesier", nu între b... i, da?
Un test de sarcină și vede rezultatul.
Lichidul seminal alunecă foarte ușor și este suficient doar o picătură mică, mică să ajungă în vagin (și dacă partenera mai era și la ovulație) șansele sunt mari să aibă probleme.
Prezervativul este cel mai bun prieten, nu trădează.
Metoda coitului întrerupt are protecție sub 50%.
Până la următoarea menstră să folosească prezervativul. Dacă întârzie mai mult de 5-7 zile, trebuie să consulte un medic ginecolog.
Pa, pa.

| antonelk explică:

Nu ii vorba despre mine daca vrei sa stii @sonia18winking4

ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

@Oliana: Bravo! Ce sa spun! Esti plina de sfaturi! Ginecolog, farmacie, test de sarcina, prezervative. Pai, ca sa "acceseze" toate astea, ar trebui sa stie sa citeasca. Hai, cu farmacia e simplu: intra unde vede o cruce mare, verde. Dar testul de sarcina are instructiuni, frate! Cine stie ce mama naibii mai face cu el si pe unde-l baga? Ca, daca citeste asa cum scrie...thinking

| antonelk explică:

App i`a venit ciclu laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@ardnaxur1961 rolling on the floor

| Deea_1936 a răspuns:

Ce exprimare! din ce in ce voi ma uimiti! stai calm daca i-a venit nu e insarcinata

| gabrix a răspuns:

Ii fain sa vorbesti la persoana a III'a laughing du-te la doctor fato

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cred ca e cea mai amuzanta si ciudata intrebare pusa! Normal ca nu are cum sa ajunga insarcinata asa.

| flysky a răspuns:

Nu se ramane asa insarcinata. Stai relax. Te-ai panicat? Ai inceput sa cumperi scutece si carucior?