| george89 a întrebat:

Deci, am o intrebare pentru baieti in mod special, dar pot raspunde si fetele deoarece are legatura si cu elehee hee. deci... vi s-a intamplat cand atunci, cand ati sarutat prima oara o anumita fata pe care o placeati foarte mult, sa... stiti voi, sa aveti o erectie? si daca da, aceea fata a ras de voi? ca mie mi-e cam teama sa nu ma fac de cacao in momentul ala sad. pot raspunde si fetele daca au fost in situatia astabig grin. mersi de atentie, va pup si va doresc Pasti fericite :*

4 răspunsuri:
| TheSpecialOne a răspuns:

Am un prieten care a zis ca atunci cand fata l-a intrebat daca vor sa se sarute el a si ejaculat, deci o mica erectie nu e nimic doar sa nu fi si tu in trening ca se vede naspa...

| pufulete17 a răspuns:

Pai george cred ca,(am pus virgula) cam toti baietii au parte de asa cevalaughing! dar nu e nici o problema! adica nu are sa fie o erectie tip "beton" lol...o sa fie ceva gen cea de la x factor daca urmarestilaughing! stai lin ca nu o sa zica nimeni nimic! bafta

| JuLLiaN a răspuns:

Eu nu am avut erectie cand am sarutat vreo fata...

| Assos a răspuns:

George.Este perfect normal sa se intample asa.O sa vezi ca cu timpul sarutul si sexul o sa fie ceva banal.Nu trebuie sa te temi de nimic.Nu iti face probleme in legatura cu erectia. Bucurate cat o mai ai...