| george89 a întrebat:

Deci, am o intrebare pentru baieti in mod special, dar pot raspunde si fetele deoarece are legatura si cu ele. deci... vi s-a intamplat cand atunci, cand ati sarutat prima oara o anumita fata pe care o placeati foarte mult, sa... stiti voi, sa aveti o erectie? si daca da, aceea fata a ras de voi? ca mie mi-e cam teama sa nu ma fac de cacao in momentul ala. pot raspunde si fetele daca au fost in situatia asta. mersi de atentie, va pup si va doresc Pasti fericite :*

5 răspunsuri:
| Dash a răspuns:

Pai, e posibil ca fata sa nu observe, depinde cum stai.

| mgtow a răspuns:

Da am patit asa ceva si nu a ras pentru ca nici nu se vedea, aia o vezi tu cand iti dai chilotii jos.

| iubesc a răspuns:

Da mi s-a intamplat si nu a murit nimeni sa stii. cine e langa tine te accepta asa cum esti

| wildthing a răspuns:

Dar de ce sa te faci de "cacao" daca ti se intampla asta? Daca se saruta cu tine, e de presupus ca te place, ca e atrasa de tine, si stunci sa fii sigur ca-i place sa-ti simta si alte parti anatomice in afara de buze. E posibil sa se simta jenata din cauza faptului ca nu stie cum sa gestioneze situatia si nu pentru ca nu-i place ceea ce simte cand va atingeti unul de altul in zona mediana.

| SperanteSpulberate a răspuns:

Da de unde, si eu cand ma sarut cu iubitul meu. asa e si el, si nu e ceva de rusine, adica daca va cunoasteti si mai multe nu ai de ce sa iti fie rusine e ceva normal :].
Sper ca te-am ajutat!
Bafta la intalnire!:]