| Valentynnnnnnnn a întrebat:

Deci am o intrebare... sint cam timid asa de felul meu insa placut de fete, dar eu cind sint in preajma uneia parca mi-e rusine de ea, parca nu mai stiu ce sa zic sint confuz intr-un cuvint. Aseara de exemplu m-a rugat o prietena sa o duc acasa si am mers doar asa ca doi amici insa fata isi punea capul pe umarul meu batind apropouri ca ar vrea ceva dar eu nu stiam ce sa mai fac...sad Cum a-r fi trebuit sa ma comport cu ea caci simt ca am dezamagito stind si nefacind nimic pe cind i-a vrea sa-mi dea de inteles ca ma place si cind am ajuns la ea acasa a plecat doar zicindu-mi "mersi si noapte buna"

Răspuns Câştigător
| Miladincaa a răspuns:

Timiditatea... e destul de normala, dar sa nu exageram. Majoritatea baietilor timizi au probleme in a fi placuti de fete, dar se pare ca tu esti mai norocos. Incearca sa nu te mai blochezi cand vine vorba de " a fi singur cu o fata". Gandeste-te ca e ceva perfect normal, ca nu se va intampla nici-o catastrofa daca o sa spui ceva nepotrivit, iar respectiva nu te va omora daca faci o gafa. Fi mai increzator in tine. Nu ai niciun motiv de teama. Cand o sa realizezi ca " frica " e doar in capul tau cuvintele vor veni de la sine. In plus nu poti stii niciodata ce pierzi daca nici macar nu incerci.
Cat despre ce ar fi trebuit sa faci cand a-i conduso acasa... din moment ce tia aratat ca o interesezi, puteai linistit sa-ti pui bratul pe talia ei si sa sa o aduci mai aproape de tine. Puteai sa ii faci complimente sau pur si simplu sa ii spui ce mult iti place compania ei.
Nu exista un leac pentru timiditate, totul vine din interior. Tu esti singurul care te poti "lecui" de aceasta boala.

| Valentynnnnnnnn explică (pentru Miladincaa):

Nu pot spune ca-s timid cu toate fetele dimpotriva insa cind sint in compania uneia nu stiu ce sa fac big grin adic din vorbe nu duc lipsa mai mult din fapte nu prea le am puse la punct

| Miladincaa a răspuns (pentru Valentynnnnnnnn):

Nu iti fa griji, cu faptele te vei pune la punct in timp. Important e sa nu stai ca o statuie.

5 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

S-ar putea sa nu se mai repete plimbarea daca nu ai fost in stare sa-i dai macar de inteles ca iti place de ea. Biata fata astepta sa ii spui niste cateva cuvinte frumoase sa o iei de mana iar la despartire sa-i dai macar un pupic nevinovat. La ce sa se mai astepte daca tu nici macar atat nu ai fost ii stare sa-i faci, doar nu te astepti sa faca ea ceea ce ar fi fost datoria ta.Ar fi cazul sa-ti ceri scuze pentru a repara ce se mai poate si sa o o asiguri ca nu se va repeta plimbarea penibila de prima data. bafta.

| Valentynnnnnnnn explică (pentru corbulalbrosu):

Cuvintele si tinutul de mina nu au lipsit tot drumul insa la pupicul nevinovat ma asteptam ea sa mi-l dea dar m-am inselat in aceasta privinta sad eu cred ca plimbarea se va repeta deoarece vorbim mai mereu pe netwinking mersi de raspuns o sa tin cont

| corbulalbrosu a răspuns (pentru Valentynnnnnnnn):

Incearca sa fii mai activ deoarece sunt convins ca fata asta doreste de la tine. Bineinteles in limita decentei, a bunului simt.Cumpara-i daca exista o florarie in drumul vostru un fir de trandafir, nimic mai mult si vei primi pupicul daca tu inca il consideri ca este de datoria ei. Succes.