| Rinnelle a întrebat:

Deci, am o intrebare, stiti ca la finele anului clasei a 8 sau 9 se face control medical, pai eu l-am facut in clasa a 8, va fi nevoie sa-l fac si in clasa a 9? si daca pleci la ginecolog in fisa de a trece in clasa a 10 se scrie daca esti virgina? prima data aud asa ceva, dar o prietena mi-a zis ca da...

Răspuns Câştigător
| tuGatita a răspuns:

Nuu stai linistita. nu se scrie nimic. si in primul rand nu ai ei nici o treaba cu faptul daca esti tu virgina sau nu. nu te controleaza nimeni, nu te intreaba nimeni. si daca ai facut controlul in clasa a 8a nu cred ca il vei mai face in clasa a 9a. cel putin eu nu l-am facut. prietena ta mai bine s-ar informa cum trebuie inainte sa vb aiurea. poate ca a vrut doar sa te sperie. am avut si eu aceeasi problema ca tine in clasa a 8a cand tot asa cineva mi-a zis ca ma intreaba la liceu daca sunt sau nu virgina...si eu chiar am crezut la un moment dat, dar mi-am dat seama ca nu e asa. bafta! :*

5 răspunsuri:
| lolly a răspuns:

Nu cred ca are importanta asta.

| express11 a răspuns:

Dc? nu mai esti?

| Rinnelle explică:

Ms anca
express11- te intereseaza? daca da...atunci iti raspund, sunt sunt.nu te teme, sunt fata cuminte,

| CryStAll_7863 a răspuns:

Nu te intreaba nimeni draga. calmeaza-te. nu ii intereseaza pe ei

| Rinnelle explică:

Andra,eu sunt virgina,ce-i cu tine? eu pur si simplu am intrebat,deoarece o prietena mi-a zis ca ii este frica deoarece ea nu este, si ea face deja al doilea control, iaca care este toata treaba