| dulkik27 a întrebat:

Deci am o mareee problema. 2 dintre cei mai buni prieteni ai mei sau cuplat cu 2 dintre cele mai bune prietene ale mele. Din nefericire s+au despartit si acum toti 4 sufera ca prostii si inca se iubesc. dati-mi un sfat cum sa+i inpac sa nu uitat ca sunt cupluri si sunt foarte dificili si incapatanati. a rog frumos ajutati-ma, chiar imi doresc sa-i vad fericti

4 răspunsuri:
| Tzoldi a răspuns:

Organizeaza o iesire in patru happy si vorbiti despre acest subiect happy. Nu stiu poate functiona happy

| Rusoaica7 a răspuns:

Ca sa-ti raspund as dori sa stiu dc s-au despartit happy

| SentimentalConsil a răspuns:

Cateodata este si nu este bine sa te bagi (sau sa ajuti ) in treburile altora, imi dau seama ca le vrei binele dar gandeste-te ca daca ei se cearta iar o sa dea vina pe tine pentru suferintele lor

| CRISS69TM a răspuns:

Daca se iubeau se intelegeau unul pe celalalt.dar aici mai este si nivelul de gandire al fiecaruia.cand iubesti nu poti accepta sa-l faci pe cel de langa tine sa sufere. orice problema are o rezolvare.e clar ca nu se potrivesc.capricii de adolescenti.vezi doamne de, cum sa nu am si eu o gagica la 15 ani.asta nu este iubire.veti afla mult mai tarziu ce este iubirea adevarata.ar fi foarte multe de discutat pe tema asta, dar ma opresc aici. fericiti vor fi, fiecare cu perechea potrivita care sa o inteleaga.