Pai daca tot te intreaba daca ai prieten intreaba'l si tu daca are. si daca spune ca nu, intreaba'l daca vrea sa va impacati. daca se da la intors si faze de genu, inseamna ca e cam fustangiu, probabil i s-a urcat misterul la cap. asa ca n'ai ce sa ii faci in cazul asta decat sa il uiti. multa bafta!
I s-a urcat putin la cap faza cu misterul.ideia e ca tu trebuie sa fii putin indiferenta cand il vezi.provoaca-l! dai tu intalnire! fate frumoasa.si restul vine de la sine.nu trebuie sa te rogi de el. poartate altfel cu baietii cand e si el prin preajma.vezi cum reactioneaza) sper sa te ajute!
Uau ai scris un roman, in fine, eu cred ca cel mai bine este sa stati odata serios de vorba, dar sa fiti numai voi doi si sa il intrebi daca vrea sa mai fiti prieteni sau sa fiti impreuna, el daca a vazut ca tu erai indecisa, nu erai sigura ca vrei sa fii cu el, isi incearca norocul cu alte fete, in plus carui baiat nu ii place sa flirteze cu o alta fat, chiar daca este si iubita de fata, si in plus eu cred ca a vrut sa vada cum reactionezi, sa vada daca esti geloasa ca el st cu alte fete, de asta se uita cu coada ochiului la tine, sa vada cum reactionezi.
Multi pupicei si succes
Diano? lasa naibii prostiile cu feti frumosi, si cu; el a zis, si eu am zis, si am vorbit, si iar am zis.astai pierdere de timp.la tine. dupa cum ai vazut la el nu e. el cunoaste multe fete, acumuleaza experienta, nu are obligatii fata de nimeni, asa cum e normal sa faca un tanar sau o tanara. ce santeti casatoriti? si nu are voie?