Se vede ca nu s-a schimbat, a ramas la fel deci se vede ca ciorba nu mai e chiar asa buna reincalzita
Dupa parerea mea se vede ca nu i-a in serios relatie adica vreau sa spun ca se joaca cu tine o data nu vine, o data intarzie si ce stiu eu ce mai spune.Nu te merita daca se comporta in halul asta.Eu zic sa discuti cu el si sa-i spui ca sa i-a in serios relatia pentru ca asa nu va tine mult.
Nu cred ca face misto, cred ca e nesimtit!
Vrei sa (mai) stai cu un nesimtit?!
Eu zic ca da. mai ales ca s-a intamplat de mai multe ori . poate ca te-a luat doar din plictiseala pana isi gaseste pe altcineva .
Greu de spus, pentru ca noi nu-l cunoastem, dar pare a fi un neparolist, care nu pare a te respecta si nici pe el, din moment ce se poarta asa! - punctualitatea si cuvantul sunt elemente principale si definitorii ale personalitatii (pozitive) a unui om!
Pai de ce v-ati despartit? Poate ca ti-ai batut joc de el sau macar asa crede el ca ai facut si de aia face si el la randul lui asa cu tine. Incearca sa iti dai seama.
E o probabilitate destul de mare sa faca misto .Dar mno, mai e si posibilitatea ca el sa fi fost atat de obosit incat pur si simplu sa uite.Insa, daca el chiar tinea la tine, crede-ma ca nu uita, si iti dadea un sms sau te suna cum ca nu ar mai veni sau ceva. Treci mai departe, uital si gaseste-ti altul mai bun . Bafta
beausingurlamasamea întreabă: