| Daria a întrebat:

Deci am o oarecare problema...Am inceput sa vorbesc cu un tip pe mess de vreo 10 zile in care ne-am cunoscut bine, am facut schimb de poze, etc. El a zis ca tine la mine, ba chiar ca ma iubeste pentru personalitatea mea si ca is foarte frumoasa si alte chestii.Si eu am inceput sa tin la el dar nu m-a atras fizic ci personalitatea lui unica, e un tip extrem de intelegator cum nu prea vezi in zilele noastre. Mi-a propus sa fim impreuna si eu am acceptat.Eu sunt indragostita insa de un alt tip...De acest tip ma simt atrasa fizic foarte mult si la celalat imi place personalitatea si felul de a fi. E o situatie cam complicata pentru mine(nu e vorba de ce alegere trebuie sa fac pentru ca nu stiu sigur daca tipul de care sunt indragostita ma place), vreau doar un sfat, orice.Multumesc.happy

5 răspunsuri:
GânduriAlbe
| GânduriAlbe a răspuns:

De iubit nu iubeşti pe niciunul. Nu există în 10 zile el s-a îndrăgostit de tine şi te iubeşte pentru personalitatea ta. E doar atracţie de moment fie ea şi atracţie faţă de felul lui de a fi. Dacă îl iubeai pe celălalt nu acceptai să fi cu ăsta. Nu iubeşti pe niciunul, deci despartă-te de actualul. E simplu. Baftă!

| xXx_6498 a răspuns:

Pai eu zic ca ar fi bine sa ramai cu ala cu personalitatea, parerea mea...

| briiana a răspuns:

Pai sincer. unii zic ca relatiile pe mess nu tinhappy dar nu e asa eu asa am inceput o relatie superba cu un tip deja avem 2 ani si totul e perfect. nici macar nu era din orasul meu. adevarul e ca nu te poate iubii.alea sunt doar cuvinte. eu zic sa pui mai presus personalitatea decat frumusetea( bine si asta conteaza, adica nici sa nu iti fie rusine sa iesi cu el in lume). eu una asa am facut si sunt fericita happy si sper sa fi si tu

| sidonia_4305 a răspuns:

Tipul pe care l-ai cunoscut de 10 zile foloseste doar niste replici bine cunoscute. Toti baietii zic aceleasi lucruri. ca esti frumoasa. ca ii place atitudinea ta. etcwinking

| roxyjid a răspuns:

Daca ar fi dupa mine as alege tipul cu personalitatea bineinteles daca locuiti in acelasi oras pentru ca oricat ai iubii un baiat pe mess nu tine. deci daca nu aveti sanse sa va vedeti ramai la celalalt si fiti doar prieteni si cel pe care il placi afla daca e reciproc