De iubit nu iubeşti pe niciunul. Nu există în 10 zile el s-a îndrăgostit de tine şi te iubeşte pentru personalitatea ta. E doar atracţie de moment fie ea şi atracţie faţă de felul lui de a fi. Dacă îl iubeai pe celălalt nu acceptai să fi cu ăsta. Nu iubeşti pe niciunul, deci despartă-te de actualul. E simplu. Baftă!
Pai sincer. unii zic ca relatiile pe mess nu tin dar nu e asa eu asa am inceput o relatie superba cu un tip deja avem 2 ani si totul e perfect. nici macar nu era din orasul meu. adevarul e ca nu te poate iubii.alea sunt doar cuvinte. eu zic sa pui mai presus personalitatea decat frumusetea( bine si asta conteaza, adica nici sa nu iti fie rusine sa iesi cu el in lume). eu una asa am facut si sunt fericita si sper sa fi si tu
Tipul pe care l-ai cunoscut de 10 zile foloseste doar niste replici bine cunoscute. Toti baietii zic aceleasi lucruri. ca esti frumoasa. ca ii place atitudinea ta. etc
Daca ar fi dupa mine as alege tipul cu personalitatea bineinteles daca locuiti in acelasi oras pentru ca oricat ai iubii un baiat pe mess nu tine. deci daca nu aveti sanse sa va vedeti ramai la celalalt si fiti doar prieteni si cel pe care il placi afla daca e reciproc