| ioana_3527 a întrebat:

Deci am o prietena care are un iubit si eu i-am dat telefonul meu sa se joace pe el am stat langa el ca trebuia sa primesc un telefon destul de urgent si ea si uni prieteni de-ai ei cred ca m-am dat la iubitul ei acum acei prieteni de'ai ei vor sa se ea de mine si ea la fel vor sa'mi faca rau si eu nici nu m-am dat la ala deci puii mei ce sa fac? HELP ME! funda!

Răspuns Câştigător
| monyk a răspuns:

Buna,din moment ce nu te-ai dat la el si stii ca nu ai nicio treaba cu el,nu ii baga in seama,lasa-i sa creada fiecare ce vrea,tu fi indiferenta.
Asa e lumea interpreteaza gresit si e nevoie de o mica scanteie ca sa iasa foc.
Explica-i pretenei tale ca nu ai nicio tangenta cu iubitul ei si daca crede bine,daca nu indeparteaza-te de ea ca doar nu ai facut nimic rau,daca se comporta asa cu tine, fa-ti alti prieteni, alt anturaj.

3 răspunsuri:
| ignore a răspuns:

Explica-i ca tuh nu te-ai dat l prietenul ei. sau vb cu pr ei si spune-i sa te ajute.

| Angelique a răspuns:

Nici nu le lua in seama! Daca nici prietena ta nu te crede inseamna ca nici nu e o prietena adevarata! Ar trebui sa lamuresti situatia cu ea si daca tot nu intelege, atunci las-o in pace sa creada ce vrea! Succeswinking! Fundabatting eyelashes?

| LoveInTheDark a răspuns:

Stai de vorba cu prietena ta...Sigur va intelege...tongue