| Caty_8634 a întrebat:

Deci am o prietena care este deranjara de prezenta unui baiat care o pace foarte mult. El spune tot felul de imaginatii de ae lui pentru a o impresiona, dar ea nici nu'i da o sansa cu ea. El nu o lasa in pace ii cere id`ul de 3 saptamani incoa. Nu stiu ce sa ma fac prietena mea la scoala nici din clasa nu mai iese.Cum as utea rezolva aceasta chestiE? Dau fundita :*

Răspuns Câştigător
| mgtow a răspuns:

Ii zici individului sa o lase impace ca nu o sa ajunga la nici un punct ori chemi tu niste baieti sa se ocupe de el si sa lase fata impace.

4 răspunsuri:
| TitiDrLove a răspuns:

Ai putea sa discuti pur si simplu cu baiatul respectiv si sa ii spui ca prietena ta nu i-ar da nici o sansa fiindca nu e genul ei... ai putea sa ii spui frumos.asa va intelege mai bine happy

| AnGeL a răspuns:

Spunel pe acel baiat gardianului, profesorului, dirigintelui...si scapati de el

| Laura_2393 a răspuns:

Incercati sa vorbiti politicos cu el si daca nu are bun simt luati-l la misto o sa ii treaca. Daca intr-adevar nu este pentru tine si este pentru o prietena, felicitari, rar se mai gasesc prieteni adevarati in ziua de azi. impreuna veti trece peste orce, mai ales peste un baietzas indragostitwinking

| stefanb39 a răspuns:

Simplu ca buna ziua ii zici ca il urasti ca e un idiot si ca nul iubeste ca mui place de el ca o face sa vomite si ca e prost