Buna!
Fa-o sa inteleaga ca este o persoana mai buna decat el, ca este mult mai frumoasa si mai importanta decat o persoana ca el. Cuvintele nu ti le putem gasi noi, tu trebuie sa le cauti in sufletul tau.
Daca baiatul o uraste si ea nu i-a gresit cu nimic, de ce sa ii poarte ura? De ce sa ii faca in ciuda? Toate pentru ce? Sa o indeparteze.
Fa-o sa uite de el schimband subiectul si facand-o sa rada ( tu stii ce o face sa zambeasca ) si sa se simta bine. Evita locurile unde l-ar putea intalni si ceea ce i-ar putea aduce aminte de el.
Succes!
Nu o mai face sa se gandeasca la nesimtitul ala! Ia frant sentimentele! TU,ce prietena esti pentru ea?!
Aceeasi chestie e si la mine! Doar ca baiatul ma place,iar eu nu ii dau importanta. Colegei mele ii cam place de el.
Invat`o sa uite de el,sa-i faca si ea in ciuda . Daca mereu o conduci pe un drum gresit,nu stiu la ce se ajunge...
Iesi cu ea prin oras, uitati`va la alti baieti draguti, fa`o sa uite! Si daca e frumoasa.are parte de 100 de baieti! Crede`ma .
Eu una zic sa ii gasesti alte preocupari, sa ii fi alaturi, el clar nu merita dragostea ei, daca foloseste razbunarea...
Buna!
Ai putea sa o scoti in oras, sa o faci sa rada, sa numai vorbesti cu ea despre asta. Fa-i cunostinta cu un alt baiat, bate-i apropiuri de alti baieti, spune-i ca sunt mii si mii de baieti pe lumea asta.
Incearca sa-i deschizi ochii. Ce i-a facut prietena ta acelui baiat de spune asta? Sincer cred ca e prea puiril si chiar nu o merita. Ajut-o si pe ea sa-si dea seama de asta. Acel baiat chiar nu o merita! Chiar daca ei ii place, trebuie sa-si dea seama cand sa se opreasca. In primul rand, tu trebuie sa o faci sa inteleaga ca tu esti cea care ii vrea binele, asa ca ar fi mai bine sa te asculte. Scoate-o afara sau in oras, poate nu se va mai gandi asa constant la el.