| Mystak3 a întrebat:

Deci, am o prietena de aproape 3 saptamani. Suntem doar la inceput. Eu 17 ani jumatate ea 14 ani jumatate. Vreau sa va intreb, si sa-mi dati ceva sfaturi ce cadouri as putea sa ii cumpar eu ei? Vreo mica atentie. Voi cum ati procedat la inceput? Sau sa-mi spuneti si voi fetelor ce ati primit si dupa cat timp. Vreau sa va mai intreb despre declarii de dragoste? Adica ce sa ii spun eu acum. Niste versuri dintr-o melodie sau ceva orice. Dar nu dinalea cum sunt pe net. Va rog spuneti-mi happy Si ce ar trebuie sa am o relatie lunga? Sa fiu afectuos, mai indiferent la inceput(pentru ca asa o simt si eu pe ea, adica pe messenger mai mult). Ce ar trebui sa fac? happy SFATURI big grin Multumesc anticipat happy

4 răspunsuri:
| Zenithf a răspuns:

O relatie se sprijina pe comunicare, intelegere, incredere, la fel de mult ca si pe iubire. Ca sa ai o relatie de lunga durata trebuie sa te gandesti la lucrurile astea. Si sa nu uiti de Dumnezeu, Care a facut barbatul si femeia ca sa fie impreuna, El este ziditorul casniciei.
Poarta-te firesc, nu te intrece in declaratii, este mai important sa simtiti ceva unul pentru celalalt, apoi cand va veni momentul va puteti deschide mai mult unul fata de celalalt.
De cadouri - nu cauta sa-i iei ochii cu ele, mai bine o mica atentie, sa arati ca te gandesti la ea, o floare,... Poti sa inveti cate o poezie, ca sa o impresionezi placut.

| Lora a răspuns:

Pai pentru o relatie de lunga durata e nevoie de ideii noi, sa nu intrati in monotonie si sa va plictisiti unul de altul.Cadouri nu-i trebuie ceva scump dupa 3 saptamani impreuna, eu dupa o luna de relatie am primit o bratara de argint.Acum avem 4 ani impreuna si nu suntem satui unul de altul, cuvintele nu trebuie sa ii spui nimic pompos ci doar sa fii natural sa te accepte asa cum esti tu nu o masca folosita periodic

| Just a kid a răspuns:

Asher...care e problema? eu am 15 ani si sunt cu pr eu de 1 an si...si el are 18 jumate.thinking ce ti se pare rau?raised eyebrows

| LifTwist a răspuns:

Aproape 3 saptamani? 14 ani?
Mai bine lasi fetele care se mai uita la Hannah Montana si iti gasesti una de varsta ta,
Fiindca, sunt sute de fete in lumea asta de varsta ta!