O relatie se sprijina pe comunicare, intelegere, incredere, la fel de mult ca si pe iubire. Ca sa ai o relatie de lunga durata trebuie sa te gandesti la lucrurile astea. Si sa nu uiti de Dumnezeu, Care a facut barbatul si femeia ca sa fie impreuna, El este ziditorul casniciei.
Poarta-te firesc, nu te intrece in declaratii, este mai important sa simtiti ceva unul pentru celalalt, apoi cand va veni momentul va puteti deschide mai mult unul fata de celalalt.
De cadouri - nu cauta sa-i iei ochii cu ele, mai bine o mica atentie, sa arati ca te gandesti la ea, o floare,... Poti sa inveti cate o poezie, ca sa o impresionezi placut.
Pai pentru o relatie de lunga durata e nevoie de ideii noi, sa nu intrati in monotonie si sa va plictisiti unul de altul.Cadouri nu-i trebuie ceva scump dupa 3 saptamani impreuna, eu dupa o luna de relatie am primit o bratara de argint.Acum avem 4 ani impreuna si nu suntem satui unul de altul, cuvintele nu trebuie sa ii spui nimic pompos ci doar sa fii natural sa te accepte asa cum esti tu nu o masca folosita periodic
Asher...care e problema? eu am 15 ani si sunt cu pr eu de 1 an si...si el are 18 jumate. ce ti se pare rau?
Aproape 3 saptamani? 14 ani?
Mai bine lasi fetele care se mai uita la Hannah Montana si iti gasesti una de varsta ta,
Fiindca, sunt sute de fete in lumea asta de varsta ta!
kidoxKiddy întreabă: