Crizele astea nu cred ca le avea inainte de a ramane insarcinata.Ea, acum, are o nesiguranta teribila ca o poti lasa si ii e teama sa pastreze sarcina.Trebuie sa-i dai cele mai serioase asigurari ca nu ai de gand sa o lasi, ca e copilul vostru si ca il doresti.Pe urma,cand o femeie e insarcinata are multe gesturi si comportamente ciudate, care vor trece dupa nastere. Vorbeste cu ea cat mai repede si da-i toate asigurarile, pentru ca cu cat se vor apropia mai mult cele 3 luni(pana cand poate face avortul), cu atat crizele ei vor fi mai dese.Probabil ca ea ar vrea sa o iei de nevasta ca sa se linisteasca,dar eu nu te pot sfatui ce sa faci pe tema asta! In concluzie, discuta cu ea, eventual logodeste-te! Mult noroc!
Ori avortează urgent, ori lasă copilul, că se fac avorturi la cerere, că așa le numesc ei, până la o anumită vârsta a sarcinii.// Normal că face urât, că faci copii, cu soțul, nu faci bastarzi. Înțeleg că făceați sex, ca sport și că ăsta, copilul a fost un accident. /// Ori îi spui că te însori cu ea și o faci de adevăratele a urgent, ori îi ceri să facă avort, că nu ești pregătit pentru o căsătorie acum. Dar decizia trebuie luată în cel mult 24 de ore, că sarcina este destul de avansată. Dar cu cât sarcina este mai avansată, avortul, la cerere, implică mai multe riscuri, sub aspect medical. Dacă ea se decide să lase copilul, tu ai de plătit, o pensie alimentară 25 de ani. Trebuia să luați o decizie definitivă imediat. Acum încă mai poate avorta, în următoarele câteva zile. Nu știu, până la ce vârsta a sarcinii se mai permite avortul la cerere, că nu eram într-o asemenea situație, dar cred că este, 2 luni și vreo 10 zile. Dar și aici, este cu programare, este complicat, nu cred, că este așa simplu. Orișice avort la cerere, presupune și riscuri medicale.Iar unitatea medicală / sanitară trebuie să fie pregătita, sub aspect medical să execute așa ceva. Trebuie făcute, niște analize de determinare a grupei și a Rh -ului, și pentru o operație mai amplă, precum și altele, că nu mă pricep, foarte bine. Dacă face greșeli, îi poate chiar rănii, sau perfora uterul ș.a.m.d. Că este o treabă unde, ca medic, nu vezi ce faci, și are riscurile ei. Avortul trebuie făcut într-un spital mare, că dacă îi perforează accidental uterul, să o opereze urgent. Deci te gândești serios, ce vrei să faci, și apoi voi doi, luați o decizie definitivă dar ffff. urgent.
Instabilitatea,lipsa de certitudini, frica de necunoscut ii dau astfel de comportament.Tu esti calm dar nu hotarat.Asigur-o ca o sprijini,ca o iubesti, ca-i esti alaturi, ca nu faci totul din obligatie ci ca asa simti si vei vedea schimbarea.
Meyou in situatia in care te-a trimes la dracu ca ia gasit alt tata, cred nu tu esti tatal copilului ci celalat, asta in situatia in care spune adevarul si nu bate campii, oricum indiferent care e problema ia-ti viteza si la-so dracu' cu damblalele ei.
Frate eu am 22 de ani.nu prea sunt in masura sa te ajut.tot ce pot sa zic e ca e o perioada extrem de stresanta si ai sa vezi ca o sa va bucurati de bebe si o sa fiti cei mai fericiti
e normal sa fie stresata.ai rabdare,ii e frica.voi vroiati un bebe? sau a venit pe neasteptate? daca a venit asa pe,,nepusa masa" e logic orice femeie s-ar speria ce ar face,cu ce sa il creasca,pun pariu ca nu suteti casatoriti,o sperie orice gand de despartire. tu te auzi?,, cum draq o sa traiec eu cu femeia asta?" Prietenu la nevoie se cunoaste. daca nu vrei sa o lasi sa il creasca singura ajut-o, puneti mintea la contributie si comporta-te ca un om matur, un copil implica multe dar gandeste-te si la bebe o sa fie al vostru o sa il iubiti.
Cred-ma e femeie si e pentru prima data cand i se intmpoal e normal sa aiba crize de la sracine dar vz sa nu se inrv prea rau ca face rau bebelusului sfatu meu e sa faci tot ceti sta in putina sati cresti copilul si sa ai o famile mai tarziu vei fi multumit
Tu esti singura cauza a incertitudinelor ei.Nu-ti asumi responsabilitatea cu adevarat.Probabil ca doar o spui dar trebuie ca ea s-o simta pentru ca nu-ti inteleg calmitatea cind totul ar trebui sa culmineze intr-o explozie de bucurie.Calmitatea asta a ta mi se pare un fel de neimplicare sora cu indiferenta.
Buna,sfatul meu este sa vorbesti cu ea si sa o asiguri ca orice ar fi tu ii esti aproape, o sprijini chiar daca il va pastra chiar daca nu.Incearca sa ii explici ca totul va fi bine si ca iti este greu cand are reactiile astea. Poate ca ii este teama sa nu o parasesti, vorbeste cu ea si daca tot nu se potoleste atunci cu siguranta este vorba despre dereglarile hormonale care sunt normale in perioada asta.O femeie in timpul sarcinii este mult mai dificila, trebuie sa ai putina rabdare si va trece totul.Cand simti ca nu mai rezisti nu te certa cu ea spune-i ca vrei sa o lasi sa se linisteasca pentru ca dupa aceea sa vorbiti ca doua persoane mature, in timp ce ea se linisteste tu iesi putin la aer
Deci astazi i-am zis sa se calmeze ca sa putem avea o familie impreuna...raspunsu ei du-te dracu cu tot si i-am gasit tata pentru copil nu mai am nevoie de tine... nici acum nu ar trebui sa imi sara draci?
KatiMe27 întreabă: