anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Deci am o problema.

Astept 2-3 zile sa plece ai mei si dupa ce pleaca imi pun un film si ma masturbez, ma termin foarte excitat si dupa 5 minute incepe sa mi se faca rau, imi simt pulsul in urechi si dinti si am o stare de greata. Cu cat ma termin mai excitat cu atat ma simt mai naspa. De ce oare?

10 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Ai probleme cu tensiunea.Un control medical nu ti-ar strica.

| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Ai dat prea tare la laba

| RAY a răspuns:

Poate de la masturbare te simti asa

| Emilian65 a răspuns:

Astea sunt consecintele unei masturbari excesive. Lasa-te de masturbat si vei vedea ca va fi mai bine pentru tine.

| doctorandus a răspuns (pentru Emilian65):

Si sa renunte pentru totdeauna la futai nu-i recomanzi? Ca doar nu s-o calugari. Daca are probleme medicale se duce la control la doctor si pe urma se rezolva. Eu am avut astfel de simptome de la torticolis. Cand s-a rezolvat torticolisul au disparut si simptomele.

| Seba2013 a răspuns:

S-ar putea sa suferi adaptarea la acesta chimica.
Nu vreau sa vorvesc mai multe, pentru ca nu incurajez masturbarea.
Sfatul mei este sa inveti sa iti controlezi instinctele.

| Mnup a răspuns:

De la laba, labagiule...

| 4psiho a răspuns:

Caută și tu o fată să faci sex/dragoste!
Sau ia-o mai calm cu masturbatul.
Ce pățești tu este un răspuns al corpului tău cu privință la masturbare.

| MarianPapuc98 a răspuns (pentru 4psiho):

N-are logica ce zici, eu ma simt rau dupa ce ejaculez, inseamna ca si cu o fata o sa mi se faca rau.

| 4psiho a răspuns (pentru MarianPapuc98):

Când ai să o faci cu o fată, intensitatea o să fie mai mare happy. Ceea ce trăiești tu este orgasmul, așa se manifestă... plus că au să-ți tremure picioarele și ai să ai spasme musculare și vei fi sensibil la atingere. Ce nu-mi pot explica este starea de greață.
Și mai poate fi o explicație: cumva te simți vinovat pentru actul de masturbare. Iar starea de rău poate fi răspunsul corpului tău la acea vinovăție, ceva de genul: uite ce pățești dacă te masturbezi.