| ThePokemon a întrebat:

Deci am o problemă cam delicată. Eu de curand am facut cunoştinţă cu un băiat (X), m-am cunoscut cu el prin intermediul unualt băiat ( Z). Z mă plăce pe mine m-a mai întrebat dacă vreau să fiu cu el, dar i-am zis nu. De atuncea are boală pe mine că i-am zis nu. Cum ziceam m-am cunoscut cu X, şi mi se pare că mă ştiu cu X din vacanţa de după şcoala alt fel, mă adăugase pe facebook pe mess, toate alea. Dar la un moment dat m-a întrebat dacă vreau să "fim together"..Eu i-am zis că mă mai gândesc, dar într-un final a aflat şi Z, iar după ce a aflat s-a dus la X şi a început să inventeze tot felul de mizerii inventate. Iar acum X nu mă mai bagă în seamă eu azi voiam să îi dau răspunsul şi eram pe afară cu încă 3 fete şi ne-a spus ceva de genul " Hei fetelor!" straight face.
Ce aş putea face?

Răspuns Câştigător
| girafa19 a răspuns:

Salut :* N-ai de ce sa iti faci griji, trebuie sa ii explici la X ca Z a mintit. Fi sincera, spune-i adevarul, asa o sa te bage din nou in seama :*

1 răspuns:
| lolylolypops a răspuns:

Suna-l,cauta-l si spune-i tu ceea ce simti pentru el, ce raspuns vroiai sa-i dai.Chiar daca veti ramane impreuna, in cazul in care tu ii vei spune:"Da!", chiar daca nu, incearca sa-i spui adevarul si convinge-l ca ceea ce zice "Z" este total aiurea, daca veti fi impreuna nu-i dati ascultare lui "Z" e clar ca va face tot posibilul pentru ca voi doi sa nu fiti impreuna fericiti! Te pup, ai grija de tine!