Greu o.o. Pai vezi ce faci sa nu faca ceva fata. Adica arata-i mai mult ca o iubesti, nu stiu. Ah daca o fata mai tine la un fost prieten desi e intr-o alta relatie, cred ca e normal in cazul in care baiatul s-a despartit de ea. Eu cred ca tine la tine, si probabil are ceva la cap de vrea sa se omoare, doar nu i-ai facut nimic nu?
Pai. tipa asta ori are probleme mintale, ori vrea sa atraga atentia. o fata care tine cu adevarat la un baiat incearca sa evite certurile. nu sa-i strice ziua cu chestiile astea patetice. prietena ta este cumva emo? Incearca sa o indupleci sa gandeasca mai mult. ca nu are rost sa te sinuzici pentru un baiat. si daca continua. las-o sa faca ce vrea ca nu tu ai obligat-o. parerea mea e sa-ti cauti o fata cu capul pe umeri scuze daca te-a deranjat dar asta este adevarul.
Are ceva probleme fata daca vrea sa se sinucida din cauza asta(adica trebuie sa treaca mai departe).NU stiu daca te iubeste pe tine, pe el sau pe vreunul din voi(caci din cate spui tu ba vrea sa se omoare pentru tine, ba pentru el). Pare ca ea vrea atentie sau pur si simplu are probleme psihice.Ai grija! Ar trebui sa ii arati afectiune si sa o incurajezi sa mearga la psiholog. Sper ca am fost de ajutor.
Discuta cu ea si intreab-o,pe cine iubeste de fapt!
Ea nu a terminat nici cu el,nu te lasa nici pe tine iar starea ei psihica e de plans.
Daca a luat si pastile,ar fi trebuit dusa la un psiholog,parintii ei de ce nu fac nimic? Ar trebui sa vorbesti putin si cu ei,poate ca oamenii nu au nici o idee despre toate lucrurile astea.
In orice caz,pe tine situatia asta te-a innebunit,ti-a stricat orice echilibru interior si traiesti cu frica in san sa nu faca vreo prostie!
Asigur-o de dragostea ta,pentru ca e foarte instabila emotional si incearca, in orice fel, sa o faci sa ajunga la un psiholog.
Mult noroc!
KatiMe27 întreabă: