| xBebelushax a întrebat:

Deci...am o problema extrem de grava, ajutati`ma va rog: iubitu colegei mele s`a despartit de ea pentru mine si acum eu staw cu el...si kolega mea plange in kontinuu + ca zice ca`s cea mai buna pr a ei. ma simt ingrozitor de rau. voi ce ati face in locul meu? crying

5 răspunsuri:
| ionut7782 a răspuns:

Nu trebuia sa accepti sa fii cu el deoarece daca iti este prietena trebuia sa o respecti nu sa te cuplezi cu prietenul ei.plange ca nu se astepta sa o intepi pe la spate cu cutitu.nu e frumos din partea ta.

| mary_5801 a răspuns:

Daca intr-adevar iti este o prietena de care nu te poti dispensa, atunci ar fi bine sa termini cu el.baietii vin si pleaca, dar o prietenie adevarata dureaza o viata daca stii s-o pretuiesti.intrebi ce as face in locul tau? nu cred ca pot sa ma pun in locul tau din simplul motiv ca eu nu mi-as trada prietena pentru o maciuca. tipul asta nu merita efortul nici sa-l scuipi, iar voi doua sunteti lesinate dupa el.isi bate joc de voi.

| euAnna a răspuns:

In locul tau mi-as pune probleme asupra actualului prieten. Daca a facut prietenei tale acest lucru...sa o lasa pentru tine, chiar pentru tine!, nu e tocmai un lucru bun! S-ar putea sa patesti si tu la fel. happy
Eu as investi totusi energie in actuala relatie si as incerca sa repar / sa salvez totodata prietenia cu tipa de care ziceai. In limitele posibilehappy
cam asta!

| xBebelushax explică:

Acum.am aflat de la verisoara ei ca ea radea in hohote oh go on cand zicea ca plange oh go on ...pana la urma m-am despartit de baiatul acela pentru ea, dar n'avea rost, el isi batea joc de ea...si oricum nu imi era prietena buna, zicea ca's cea mai buna pr a ei ca sa ma faca sa ma despart de el. oricum numai conteaza! am trecut mai departe big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Oameni rai.deabia asteptati sai faceti rau amandoi. din egoism si placerea de minciuna, si de golaneala. oameni rai.