Nu trebuia sa accepti sa fii cu el deoarece daca iti este prietena trebuia sa o respecti nu sa te cuplezi cu prietenul ei.plange ca nu se astepta sa o intepi pe la spate cu cutitu.nu e frumos din partea ta.
Daca intr-adevar iti este o prietena de care nu te poti dispensa, atunci ar fi bine sa termini cu el.baietii vin si pleaca, dar o prietenie adevarata dureaza o viata daca stii s-o pretuiesti.intrebi ce as face in locul tau? nu cred ca pot sa ma pun in locul tau din simplul motiv ca eu nu mi-as trada prietena pentru o maciuca. tipul asta nu merita efortul nici sa-l scuipi, iar voi doua sunteti lesinate dupa el.isi bate joc de voi.
In locul tau mi-as pune probleme asupra actualului prieten. Daca a facut prietenei tale acest lucru...sa o lasa pentru tine, chiar pentru tine!, nu e tocmai un lucru bun! S-ar putea sa patesti si tu la fel.
Eu as investi totusi energie in actuala relatie si as incerca sa repar / sa salvez totodata prietenia cu tipa de care ziceai. In limitele posibile
cam asta!
Acum.am aflat de la verisoara ei ca ea radea in hohote cand zicea ca plange ...pana la urma m-am despartit de baiatul acela pentru ea, dar n'avea rost, el isi batea joc de ea...si oricum nu imi era prietena buna, zicea ca's cea mai buna pr a ei ca sa ma faca sa ma despart de el. oricum numai conteaza! am trecut mai departe
NiculaiMarianTraian întreabă: