Daca e cefa cu adevarat serios ar trebui sa pastrati relatia prin telefon sau mess si sa va vorbiti in continuare.Vei suferi putin dar o sa-ti treaca. Oamnenii mai trec si prin momente grele, asta este. GooDLUck!
Luca. daca nu vrei sa ma ajuti nu trebuie nu esti obligat mai bine taci decat s-a deschis gura si sa zici numai prosti se vede ce om esti dupa raspuns dat
Elena...
dc nu vrei sa te duci [maine] sa vorbesti cu el...
se vede ca si el te place
dar nu mai suferi daca nu te duci maine sa vorbesti cu el... nu mai ai ce face...
si ce o sa faci o sa suferi pana in septembrie cand se intoarce el?
Te rog frumos incearca sa vorbesti cu el
si poate va Intelege
Te abtii pana vine asta e viata treci si prin rele si prin bune nai ce sa faci de exemplu eu sufar de cand am plecat din romania 6 ani si am avut o relatie la distanta o vreme pana la urma am pus capac eu pentru ca pana merg in tara mai e si cine stie poate ma insela fosta deci asta e viata
Zuzu mai bine vb cu el si spune-i ce simti cu adevarat
o sa te inteleaga sigur ca si el tine la tine se vede d la o posta
si nici nu o sa mai suferi o sa fi impacata...ai grija ce faci tbx
Pentru inceput. spune-i ce simti cu adevarat. puteti avea o relatie la distanta pana cand vine. nu e atat de greu daca va doriti cu adevarat, puteti vorbi la telefon sau cel mai usor pe messenger,
Si eu am stat la distanta cu un baiat 3 ani. el in Spania eu Romania si am trecut prin multe ai sa vezi ca o sa fie bine numai sa nu gandesti negativ ca, atunci n`ai sa rezolvi nimic.